Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Au Chalet des Rochers

Au Chalet des Rochers starstarstar

Route de Roanne,Chargueraud, Auvergne,03250,France
Tel: +31 640565192,
Tap to call +31 640565192
 
Booking on request
Prices from 290.00€ Per week
41.43€ - 41.43€ Au Chalet des Rochers Route de Roanne, Chargueraud, Auvergne, 03250, France +31 640565192 1 2 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

Wij verwelkomen u graag in ons chalet "Au Chalet des Rochers" gelegen in Châtel-Montagne in de prachtige groene streek La Montagne Bourbonnaise. Ons gezellige, landelijke en zeer comfortabele chalet is in principe het gehele jaar door te huur.

Châtel-Montagne ligt midden in de schitterende natuur van de streek La Montagne Bourbonnaise, het groene hart van Frankrijk, omgeven door bossen, weiden, bergen en heuvels, aan de voet van Les Monts de la Madeleine.

Het chalet is in de eerste weken van 2009 volledig afgebouwd en daarna afgeschilderd en ingericht. De keuken en het sanitair zijn gloednieuw, evenals de bedden, de matrassen, het beddengoed en het bad- en keukenlinnen.

Huurders van het chalet kunnen vrij gebruik maken van de faciliteiten die beschikbaar zijn op ons vakantiecomplex "L´Ancienne Colonie" dat op 2 km van het chalet is gelegen.Er is een zwembad (4 x 7,90 x 1,30), een speeltuintje voor kinderen, lig- en speelweides, een pingpong tafel, wasmachines en een WiFi-punt en toeristische informatie.

Room types

41.43€

Area activities

Het chalet is gelegen aan de D25 en is het laatste huis van het buurtschap Charguéraud. Het ligt op 3 km van de dorpskern van Châtel-Montagne waar alle eerste voorzieningen te vinden zijn zoals: een bakker, een épicerie (buurtsuper), een bar tabac, een postkantoor, een restaurant en een dokter.
Châtel-Montagne is een kunstenaarsdorp waar 16 kunstenaars zijn gevestigd die ook exposities en demonstraties geven. Zo kunnen wij u een bezoek aan de glasblazer Laurent JOIGNAUD zeker aanraden, het is meer dan de moeite waard!!!

In het hart van het dorp treft u de prachtige 12de eeuwse Romaanse kerk aan die in 2007 geheel gerestaureerd is. De kerk is alle dagen te bezichtigen. Tevens is er in het Maison de Patrimoine een expositie te zien over de kerk en haar gestalten door de eeuwen heen en wordt het laatste gedeelte van de renovatie weergegeven.

De omgeving leent zich goed voor wandel- en fiets activiteiten. Er zijn tal van bewijzerde routes en in het chalet treft u in de informatiemap de beschrijvingen hiervan aan.
Ook is er op minder dan 2 km van het chalet, een meer waar gezwommen kan worden. Langs de oevers zijn er ligweiden en is er mogelijkheid om je lekker te installeren met een kleed, picknick etc.
Er is ook een "buvette", een kleine gelegenheid waar drinken, ijs, snoeperijen en friet gekocht kan worden.

De kuurstad Vichy ligt op zo´n 25 km en is goed voor meerdere dagen plezier op culinair, cultureel of architectonisch gebied. De industriestad Roanne ligt op 40 km afstand.
Ook kunt u de wijngebieden van de "Côte Roannaise" bezoeken, de wijnboeren zullen u graag laten kennismaken met hun wijnen, kazen en worsten.

In het land van de Bourbonnais wemelt het van de kastelen. Er zijn diverse kastelen routes te rijden, langs ruïnes, beheerde, onbeheerde en bewoonde kastelen. Via de pagina bezienswaardigheden kunt u de routes, openingstijden en tarieven bekijken.

Driving directions

Vanuit de richting Vichy of Lapalisse:
Volg de D25 naar Châtel-Montagne. In de dorpskern aangekomen blijft u de D25 volgen (deze buigt naar rechts af) richting La Croix du Sud en Roanne. U volgt de weg 3 km en passeert het buurtschap Chargueraud. Het chalet is het laatste huis van het buurtschap aan de linkerzijde van de weg. U slaat scherp linksaf. Na enkele 10-tallen meters staat u voor het chalet.