Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Bastide de Goulles

Bastide de Goulles starstarstar

La Bastide,Goulles, Limousin,19430,France
Tel: +33 555283506,
Tap to call +33 555283506
 
Booking on request
Prices from 57.00€  Per night
57.00€ - 57.00€ Bastide de Goulles La Bastide, Goulles, Limousin, 19430, France +33 555283506 1 Room Twin beds 2
Tariff / Room Twin beds / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 57 Monday, 03 April 2023

 

Sinds eind 2007 wonen wij in La Bastide. La Bastide is onderdeel van de gemeente Goulles en heeft twee huizen en een grote schuur, de laatste door ons bewoond en helemaal opgeknapt. De schuur is indrukwekkend door haar grootte en door haar ligging, hoog op een heuveltop (500m) kan je ze al van ver het dal zien domineren. We waren direct verkocht, de schuur ook.

Ze werd gebouwd door Pierre Bru (geen familie van Wout denk ik) in 1830, zoals het boven één van de schuurpoorten gegraveerd is. Eerst is er gedurende 10 jaar materiaal verzameld om ze te bouwen, dikwijls stenen en balken van andere vervallen schuren of huizen. Tijdens het schilderen zagen wij regelmatig pengaten in de balken die er niet hoefden te zijn en in elke balk is gekerfd met Romeinse cijfers als nummering voor het oprichten van het gebinte.

Met veel plezier runnen wij de Chambre d’Hôtes & Table d’Hôtes. Herman neemt de pannen ter hand, terwijl Michèle de gasten ontvangt, naast haar bezigheden als veearts.

Als je La Bastide binnenrijdt, is het eerste gebouw rechts dat je tegenkomt onze schuur. Wij hebben ze ingericht om onze gasten een huiselijk onthaal te geven. Drie gezellige gastenkamers onder de nok met eigen douche en toilet. Een tweepersoons bed en voldoende plaats om je meegebrachte kleding op te bergen.

In de woonkamer met open haard, zachte canapé, grote eettafel en bibliotheek kan je bekomen na een flinke wandeling of een lekkere maaltijd. Tijdens de zomer wordt de buitenkeuken met houtoven en barbecue ingeschakeld. We eten in open lucht of we relaxen aan het zwembad met zonneterras en mooi uitzicht op de vallei met oude kasteelhoeve.

Room types

57.00€

Area activities

La Bastide is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving, Pays de Xaintrie waar je ongestoord avontuurlijke en mystieke wandelingen kan maken. Een kader om volledig tot rust te komen en je te laten verbazen door het gevarieerde landschap van bossen en kronkelende bergriviertjes.

In de nabije omgeving maak je uitstappen naar de middeleeuwse ruïnes van Tours de Merle of de adembenemende Gorges de la Cère. Vanuit het stadje Argentat is het mogelijk de Dordogne af te varen met de kano tot het gezellige Beaulieu-sur-Dordogne.

De zonnekloppers kunnen genieten aan het strand van het meer van St-Etienne-de-Cantalès. Een bezoek aan Aurillac met zijn trendy winkelsteegjes is ook een leuke afwisseling. In de winterperiode bereik je het skioord Le Super Lioran op een uurtje autorijden. Natuurlijk is genieten van zalig nietsdoen ook een goede suggestie.

 

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties