Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Boerencamping Faranghe

Boerencamping Faranghe starstar

Masciano 79,Esanatoglia, Marche,62024,Italy
Tel: +39 3348904242,
Tap to call +39 3348904242
 
Booking on request
Prices from 22.00€  Per night
22.00€ - 22.00€ Boerencamping Faranghe Masciano 79, Esanatoglia, Marche, 62024, Italy +39 3348904242 1 Tent pitch 2 person 2
Tariff / Tent pitch 2 person / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 22 Saturday, 12 November 2022

 

De boerderij heeft twee appartementen en twintig kampeerplaatsen, geschikt voor tent en caravan tot 7 meter inclusief dissel. De steile toegangsweg is geasfalteerd en we helpen - als je dat geruststelt - onze caravan gasten met de landrover de berg weer op. Alle kampeerplaatsen kunnen over stroom beschikken. Verder hebben we een ingerichte caravan, als je wel van kamperen houdt, maar niet veel bagage mee kunt nemen. In het laagseizoen is het boerenhuis ook in z´n geheel te huren met 5 tot 11 slaapplaatsen en een grote keuken.

Het landgoed is 1,3 hectare met zwembad en speelruimte en een dierenweide met kippetjes en het varken GFTa. Vanaf de boerderij heb je een schitterend uitzicht over het dal van de Esino. Je huisdier is welkom, mits die vriendelijk is naar kinderen, volwassenen en voor andere dieren. Kom je in het voorjaar of in het najaar voor een langere tijd of boek je met een grote groep dan hebben we bijzondere kortingen en arrangementen.

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen van 12 x 10 meter, er is stroom voor alle kampeerplaatsen. Je kan met de auto bij de tent komen voor het laden en lossen, maar parkeren is op het parkeerterrein. Er zijn zo´n 20 plaatsen op het vlakke grasland omringd met bomen (half zon/half schaduw). Het sanitairgebouw heeft 4 toiletten m/v en 4 douches m/v, wasbekken en afwasplaatsen. Er is een opzet zwembad van 9 x 5 meter voor verkoeling. Er is veel speelruimte, een schommel en een speelkist, en elke dag kun je de kippen en het varken helpen voeren. Voor kinderen is er een plek met sloophout, spijkers en hamers om een echte hut te bouwen met hulp van vader of moeder. Er staat een tafeltennistafel en er zijn badges te leen voor tafeltennisliefhebbers.

Pitch types

22.00€

Area activities

slenteren of echte cols bedwingen?

Vanuit de boerderij Faranghe! start je met een korte heftige klim of afdaling. Daarna kun je diverse routes van verschillende zwaarte maken. Je komt op bijzondere plekken. Ga je tussen de landerijen door of verken je bergpaden waar zich eeuwen geleden slechts houthakkers en kluizenaars ophielden. Aan jou de keuze.

Fietsen en wandelen

De wandelingen en fietstochten kun je individueel doen. We hebben voor de wandelaar en fietser gratis te gebruiken routebeschrijvingen en wegenkaarten van de omgeving (1:25.000 en 1:50.000). Of je download onze GPStracks of je gebruikt tegen een kleine vergoeding onze GPSgarmin.

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties