Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Camper op Kreta

Camper op Kreta starstarstar

Patriarchou Fotiou 20,Heraklion, Kreta,71305,Greece
Tel: +30 6 973 923 899,
Tap to call +30 6 973 923 899
 
Booking on request
Prices from 89.00€  Per night
89.00€ - 89.00€ Camper op Kreta Patriarchou Fotiou 20, Heraklion, Kreta, 71305, Greece +30 6 973 923 899 1 Car rental Hatchback 2
/ / / /

 

We zijn in 2008 het eerste en enigste camperverhuur bedrijf van Kreta begonnen. Zelf wilden we graag het eiland verkennen, maar geen camper te huur! De aanleiding dus om ons bedrijf te starten.

We beschikken over vier campers.

Wij zijn Guus en Roela en hebben drie dochters. Dat we in 2007 naar Griekenland zijn verhuisd is niet zomaar. Roela is Griekse en de meiden hebben dus dubbele nationaliteit. Na 18 jaar Nederland wilden we wel eens heel wat anders. De keuze voor Kreta is gemaakt om de schoonheid en omvang van het eiland en de aanwezigheid van een grote stad met al haar voorzieningen (ziekenhuizen, universiteit, Nederlandse school). Er is het hele jaar door volop bedrijvigheid, hierdoor is het eiland ook in de winter springlevend!

Klasse B
- Auto-Roller3, een compacte camper, ideaal voor 4 personen, tot max. 6 personen;
- Knaus Sky 600, een compacte kwaliteits-camper, geschikt tot 4 personen.

Klasse C
- Auto-Roller 7, ruime gezinscamper met 4 vaste bedden, geschikt tot 7 personen.
- Auto-Roller 2, ruime camper met achterin stappelbed met grote bedden. Geschikt voor max. 6 personen.

Alle modellen zijn zogenaamde alkoof campers: met ruime tweepersoons slaapplaats boven de bestuurderscabine. De Auto-Roller modellen hebben achterin een stapelbed en van de dinette kan je nog een dubbel bed maken. De Roller 7 heeft tevens een dinette voor 2 personen die als slaapbank dienst kan doen.

Room types

89.00€

Area activities

Kreta

Griekenlands grootste eiland met een lengte van 260km en een kustlijn van ruim 1050km! Het zuidelijkste puntje van Europa bovendien en een super mediterraan klimaat waar vanaf maart tot november volop de zon schijnt. Kreta is zeer bergachtig en er zijn drie gebergten te onder-scheiden: Lefka Ori in het westen, Ida Ori in het centrale deel van Kreta (Ida Psiloritis 2454m hoog) en Dikti Ori (met het Lassthi plateau) meer naar het oosten. De Kretenzers zijn een zeer trots maar gastvrij volk. Op Kreta kennen ze vele culinaire specialiteiten zoals de Dako, gemaakt van Paximadi, een in de oven gedroogd soort brood!Niet voor niets is Kreta dus het meest populaire vakantiegebied van Griekenland. Want met haar omvang, klimaat, prachtige stranden, authentieke dorpjes, pittoreske haventjes, rijke cultuur en archeologische opgravingen heeft ze alles te bieden!

Met de camper

Bekijk het eiland op je gemak en reis in een comfortabele camper het eiland rond. Zo kom je op plaatsen die anders te ver zijn. Geniet van de rust en de schoonheid van de zuidkust van het eiland. Om Kreta op deze unieke wijze te ontdekken adviseren we je twee weken de tijd te nemen. Want al lijken de afstanden dan niet zo groot, het tempo op de (uitstekende en geasfalteerde) wegen ligt in de regel niet zo hoog.

Kamperen

In Griekenland wordt vrij kamperen gedoogd en dat maakt het nog aantrekkelijker. Hierdoor kan je bijvoorbeeld lekker kamperen nabij een rustig strandje.
Maar er zijn verdeeld over het eiland nette campings te vinden. Allen met elektra en sanitair. Enkele zelfs met zwembad! En natuurlijk kun je camping en vrij kamperen afwisselen.
Plan zelf je eigen tocht!

Airports

Voor onze campers dient u op Nikos Kazantzakis International Airport van Heraklion te vliegen. Bij aankomst verzorgen wij de transfer van het vliegveld naar de standplaats in Gouves (circa 15km ten oosten van het vliegveld) voor uitgebreide instructie.
Bij aankomst na 18.00 uur zorgen we dat de bedden zijn opgemaakt en kunt u op onze rustige parkeerplaats overnachten of rijden we naar het strand van Gouves.

Wij bieden u met een pakketreis de mogelijkheid om te vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Brussel en Weeze (D). Vanaf Amsterdam, Brussel en Weeze zijn het rechtstreekse vluchten, de meeste uitgevoerd door Transavia en enkele door XL Airways. Vanaf de regionale vliegvelden zijn het soms vluchten met tussenlanding. Zo worden Eindhoven en Rotterdam vaak gekoppeld en Groningen en Maastricht. In onze offerte zullen we u volledig informeren.