Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Camping am Konigsberg

Camping am Konigsberg starstarstarstar

Am Schwimmbad 1,Wolfstein, Rheinland-Pfalz,67752,Germany
Tel: 0049-6304-4143,
Tap to call 0049-6304-4143
 
Booking on request
Prices from 18.00€  Per night
18.00€ - 18.00€ Camping am Konigsberg Am Schwimmbad 1, Wolfstein, Rheinland-Pfalz, 67752, Germany 0049-6304-4143 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Midden in het mooie natuurgebied Lautertal ligt het stadje Wolfstein. Aan de voet van de Königsberg vindt u onze gezellige camping. Familiaire sfeer en de goede voorzieningen bieden u de ideale plaats voor rust en ontspanning.
Onze ruim 70 staanplaatsen beschikken allen over stroom-, water- en afvoeraansluiting. De staanplaatsen zijn ruim bemeten en zijn via verharde wegen bereikbaar.

Ook hebben wij twee aparte tentweides. Één tentweide is voorzien van een kneippbad, een barbecue en een grote tent, waar u gratis gebruik van kunt maken. Deze tentweide, wordt ook regelmatig gebruikt, voor het animatieprogramma. Deze tentweide is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
De andere tentweide bevindt zich achteraan op de camping. Deze ligt naast het sportveld en achter de nieuwe standplaatsen. Hier kunt u genieten van de rust en van het schitterende uitzicht op Wolfstein en de Lauter, waar u van deze plaats direct naast ligt. Van het sportveld kunnen alle gasten gebruik maken en deze wordt ook regelmatig gebruikt voor ons animatieprogramma.

Het goed verzorgde sanitairgebouw beschikt over aparte waskabines, gratis douches en een goede voorziening voor minder validen. Heren en dames zijn gescheiden. Ook vindt u in het sanitairgebouw een spoelkeuken. Hier kunt u uw afwas doen, tevens ook met gratis warm water.
In de spoelruimte vindt u ook een wasmachine, droger en een centrifuge. De munten voor de wasmachine en droger zijn verkrijgbaar in de receptie, de cenrtifuge is gratis.
Verder in het gebouw is er nog een E.H.B.O-ruimte, een munttelefoon, stortplaats voor het chemisch toilet en een jeugdruim.

Pitch types

18.00€

Area activities

Geweldig is het om in het Pfälzer Bergland door de bossen of naar de kasteelruines Alt- en Neu- Wolfstein te wandelen. Ook kunt u heerlijk op de vele fietspaden diverse routes fietsen.
Fietsen kunt u via onze camping huren.
Vanaf het treinstation in Wolfstein kunt u met de trein, waar u ook uw fiets kan meenemen, naar Lauterecken of Kaiserslautern. Heerlijk als u in een andere omgeving wil gaan fietsen, zonder dat u uw auto nodig heeft.

Kalkbergwerk in Wolfstein: Breng een bezoek aan de kalkbergwerk in Wolfstein. U gaat met een treintje de berg in om vervolgens een rondleiding door de mijn te krijgen. In de kalkbergwerk worden ook regelmatig wijnproeverijen gehouden.

In de omgeving zijn er diverse stadjes met oude vakwerkhuizen die een bezichtiging waard zijn. De twee mooiste van deze oude stadjes zijn Herrstein en Meisenheim.

Draisine: Een belevenis voor het hele gezin om met de draisine, op een stilgelegde spoorbaan, tussen Altenglan en Staudernheim, te fietsen. Onderweg zijn er haltepunten en kleine stationnetjes, waar u in een mooie omgeving van een eigen meegenomen picknick, een snack of van een verfrissend drankje kunt genieten.

Het is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Idar-Oberstein, de edelstenenstad van Duitsland, waar u tevens ook het edelstenenmuseum en de edelstenenmijn kunt bezichtigen.

De Duitse edelsteenstraat. Deze route kunt u met uw auto rijden, waar u onderweg diverse mijnen en bezienswaardigheden tegenkomt.

Het „blote voetenpad“ in Bad Soberheim. Het eerste en ongeveer 3.500 meter lange blote voetenpad is voor groot en klein een onvergetelijk avontuur. Beleef quasi een voetenreflexmassage door gewoon te wandelen. Zeer dicht bij de natuur, over gras, zand, stenen, grind, schors, modder en water. Steek door middel van touwen blootsvoets de Nahe over, een fascinerende ervaring!

Wat ook zeker de moeite waard is, is Wildpark Potzberg. Dit park is met meer dan 30 ha. aan bossen, velden en weides een ideale plaats voor een uitstapje in de natuur. De roofvogelshow, die ze daar dagelijks geven, mag u dan echt niet missen!

Wilt u een dag heerlijk winkelen, dan zijn de steden Kaiserslautern of Bad Kreuznach iets voor u!

Lichtenberg: Dit is de grootste burcht van Duitsland in Kusel.

Holidaypark in Haßloch: Een attractiepark met spectaculaire en unieke attracties voor groot en klein.

Zomer rodelbaan: 1.800 meter rodelplezier. Een belevenis voor jong en oud. Zelf starten, gas geven en remmen. Een onvergetelijke vrijetijds- en buitenluchtavontuur.

De zoo in Kaiserslautern: Een oase van rust, waar u kunt genieten van de natuur, waar u de ontspanning kunt vinden en veel weetjes op kunt doen. Met de speelplaats voor de kinderen, het belevenispad, en een Gaststätte maakt het de hele belevenisdag helemaal af.

In Ramstein en Kusel zijn overdekte subtropische zwembaden.

Grote tuinen-tentoonstelling in Kaiserslautern: Het terrein beschrijft de typische topografie van de berg en het dal van Kaiserslautern. De ingang en het „Neumühlepark“ bevindt zich in het dal, de berg moet beklommen worden!
Deze mix van hoger gelegen en in het dal gelegen park maken de totaal bijzondere charme compleet.

Sternenland in Idar-Oberstein. Springen, klimmen, ravotten en ontdekken op 2.500 m². Sternenland biedt, bij elke weersomstandigheid een onvergetelijke beleving aan grote en kleine ontdekkers. Voor de allerkleinsten is er een speciale ruimte, direct naast het terras, met ballenbak, glijbanen en grote bouwstenen.