Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Camping Helló Halló Park

Camping Helló Halló Park starstarstar

Falujárók utja 8,Erdotarcsa, Nograd,2177,Hongarije
Tel: +36 703214038,
Tap to call +36 703214038
 
Booking on request
Prices from 12.80€  Per night
12.80€ - 12.80€ Camping Helló Halló Park Falujárók utja 8, Erdotarcsa, Nograd, 2177, Hongarije +36 703214038 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Op ongeveer 1428 autokilometers van Utrecht ligt de camping en manege aan de rand van het vriendelijke Hongaarse dorpje Erdõtarcsa. Gelegen op nog geen 57 km van hartje Budapest en aan de voet van het Cserhát- en het Mátra gebergte is het een ideale uitvalsbasis voor fietstochten, wandeltochten, ritten te paard en andere uitstapjes. De omgeving biedt tal van historische, culturele en sportieve evenementen, waarbij u de authentieke Hongaarse gastvrijheid en tradities nog volop kunt beleven. Komt u zonder tent of caravan? Een Luxe Vakantiewoning of een BedandBreakfast (B&B) kamer staan tot uw beschikking. De manege biedt ruimte voor individuele instructie, begeleide buitenritten door het golvende Hongaarse landschap, maar ook ruimte voor de stalling van uw eigen paard. De Nederlandse eigenaren van HelloHalloPark Hongarije, bieden u graag de mogelijkheid om een onvergetelijke vakantie te beleven.

De HelloHalloPark camping met gratis WiFi bestaat op dit moment uit 4 gedeeltes, een met 3 kampeerplaatsen, een met 8 ruime tot zeer ruime kampeerplaatsen, nog een gedeelte met 8 zeer beschutte ruime kampeerplaatsen en een trekkersveldje. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra aansluitingen. Er zijn 6 kampeerplaatsen geschikt voor campers. De camping is zowel bij ACSI, Campingpas, NKC als SVR aangesloten en heeft de potentie om verder te groeien zowel in omvang als in aansluiting bij andere kampeer organisaties. Het volledige HelloHalloPark terrein is 2,1 ha groot waarvan nu slechts een klein gedeelte wordt gebruikt. Op het terrein is verder een manege met 12 paarden boxen, een rijbak met verlichting, een paarden paddock, een verkoelingsbassin, een hondenverkoelingsmeertje, een kinderspeelhuisje (met zandbak, schommel en slingerband), een speelveldje, een speelberg, een vismeertje, een BBQ/vuurplaats, diverse zitbankjes, etc. Naast paarden en pony´s zijn er ook honden, katten, kippen en eenden aanwezig (al dan niet met jong grut).

Pitch types

12.80€

Area activities

Het licht glooiende landschap rond Erdõtarcsa leent zich goed voor fietstochten voor de geoefende fietsers onder ons, maar ook voor race fietsers en zeker voor mountainbikers. Met name in de maanden april, mei en juni is de natuur erg mooi. Er zijn op dit moment vele tochten beschikbaar van verschillende afstanden en moeilijkheids-graden. Er zijn o.a. tochten van 18km, 30km, 40km, 50km, 75km, 90km en 100km over de weg. En tochten van 8 km, 11km, 22km, 35 km, 55km, 56km, 70 km en 72km deels over de weg en deels over ruig terrein. Deze tochten zijn gratis voor onze gasten en aan niet gasten vragen wij een bescheiden vergoeding.

Met een NL sprekende gids op pad of zelf met een beschrijving of met een Garmin navigatie systeem (bij ons te huur, reserveren noodzakelijk) met track informatie en ingebouwd fototoestel van 5 megapixels. De routes die wij ook voor de paardrijtochten gebruiken lenen zich ook uitstekend voor het mountainbiken. Ervaren mountainbikers nemen meestal zelf hun vertrouwde bike mee. Maar voor diegene die willen mountainbiken en zelf geen bike meebrengen hebben wij mountainbikes te huur

Onze kortste wandeling is de dorpswandeling langs de bezienswaardigheden van het dorpje Erdõtarcsa, waaronder de drie barokkastelen een katholieke kerk en een protestante kerk (4,5km). Enkele andere wandelingen uit ons programma zijn een driehoekje Erdõtarcsa - Héhalom - Egyházasdengeleg - Erdõtarcsa (12km), of op en neer naar Szirák (16km). Niet alleen vanuit HelloHalloPark kunt u vertrekken, wij bieden u ook de mogelijkheid om wandeltochten in het Cserhát gebergte of het Mátra gebergte of rond het Unesco dorpje Hollókõ te ondernemen.

Wij beschikken over een eigen transport mogelijkheid om u naar de startplaatsen te brengen en u bij de finish plaatsen weer op te halen. Uiteraard zijn er ook nog diverse zwerftochten van verschillende afstanden. De natuur in het "Karpaten bekken"(Pannonische vlakte), wat voornamelijk uit Hongaars grondgebied bestaat, is adembenemend. Ons dorpje Erdõtarcsa ligt op de grens van de Karpaten en het Karpatenbekken. Van al onze wandeltochten hebben wij gpx bestanden, zodat u met ondersteuning van uw eigen navigatie systeem de weg kan volgen. Indien u geen eigen navigatie systeem heeft kunt u er bij ons een huren met ingebouwde fotocamera (reserveren noodzakelijk). U kunt dan alle bezienswaardigheden onderweg vastleggen inclusief de unieke GPS locatie. Deze foto´s worden u kosteloos per email nagestuurd.