Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Camping Le Boucher

Camping Le Boucher starstarstar

Le Boucher,Buxières les Mines, Auvergne,03440,France
Tel: +33 470667006,
Tap to call +33 470667006
 
Booking on request
Prices from 18.80€  Per night
18.80€ - 18.80€ Camping Le Boucher Le Boucher, Buxières les Mines, Auvergne, 03440, France +33 470667006 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

In het departement Allier, nabij het plaatsje Buxières les Mines ligt onze gezellige rustige camping met 6 ruime plaatsen voorzien van stroom en water.Onze camping beschikt over een verwarmd zwembad, diverse speeltoestellen, een jeu de boule-baan en een nieuw sanitairgebouw met 2 toiletten, urinoir, 2 ruime douches en 3 wasbakken. Aan de zijkant van het gebouw zijn 2 spoelbakken aanwezig voor b.v. uw afwas of om kleine wasjes te doen. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger.Temidden van heuvels en dalen is het heerlijk wandelen en fietsen of geheel tot rust te komen. Kaart met diverse wandelroutes op verzoek verkrijgbaar. Ook hebben wij een broodservice, het eventueel bestelde brood wordt s´morgens afgeleverd bij uw tent of caravan.

Wij hebben 6 ruime camperplaatsen voorzien van stroom (10 amp.), verlichting, voorzieningen voor het ledigen van uw chemisch toilet, afvoeren van vuil water en bijvullen van schoon water. Daarnaast is er een splinternieuw toiletgebouw met 2 ruime douches, 2 toiletten, een urinoir en 3 wastafels. Aan de zijkant van het gebouw zijn 2 spoelbakken aanwezig voor bv. uw afwas of om kleine wasjes te doen. Ook hebben wij een broodservice, uw eventueel bestelde brood wordt s´morgens bij uw camper gebracht.

Pitch types

18.80€

Area activities

Voor sportieve mensen is er van alles te doen: kanovaren, zwemmen, zeilen, paardrijden, boogschieten, tennissen en uiteraard zijn er fraaie fiets- en wandelroutes. U kunt gaan zwemmen in één van de vijf meren.

Er zijn volop brocantes (antiekmarkten) te bezoeken. En dan is er nog de ezelmarkt in Braize (de laatste zondag van augustus), waar ook een grote brocante aan verbonden is.Natuurlijk is er nog veel meer te doen in de omgeving: U kunt het park Vulcania bezoeken, een ballonvaart houden, hanggliden vanaf de Puy de Dôme of gewoon lekker rustig genieten op Le Boucher met een goed glas Saint Pourçain...