Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Casa Olanda

Casa Olanda starstar

.,Smig, Sibiu,.,Roemenië
Tel: +40 269254322,
Tap to call +40 269254322
 
Booking on request
Prices from 12.00€  Per person per night
12.00€ - 12.00€ Casa Olanda ., Smig, Sibiu, ., Roemenië +40 269254322 1 Room Twin beds 2
/ / / /

 

Wanneer u Roemenië eenmaal bezocht hebt, zult u het gezegde ´kom als toerist en vertrek als vriend´ van harte onderschrijven. De gemoedelijkheid en vriendelijkheid van de Roemeense bevolking zijn hartverwarmend. In Roemenië kunt u volop genieten van uitgestrekte bossen, bergen, beken en valleien. De ongerepte natuur leent zich fantastisch voor het maken van wandelingen. Maar ook steden zijn zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Bijvoorbeeld Sibiu, met prachtige stadswallen en historisch centrum, waar men met vereende krachten de gebouwen in de oude luister heeft hersteld. Ook Sighisoara heeft een rijke historie. Volgens de legende stond de wieg van Vlad Tepes (´Dracula`) in deze stad. Het oude centrum met z´n steile klinkerstraatjes straalt nog steeds de sfeer uit van die lang vervlogen tijden.

Op het platteland leeft men nog voornamelijk van de landbouw. Al begint de mechanisatie zijn intree te doen, nog altijd wordt er gebruik gemaakt van paarden om het land te bewerken en paard en wagen als transportmiddel zijn nog zeker geen uitzondering. Je vindt op het platteland nog een gemoedelijkheid, die wij alleen van vroeger kennen. De stress van alledag is daar nog niet in die mate voelbaar, zoals wij dat hier ervaren. Tijd voor elkaar, gezellig met z’n allen eten en drinken, dat alles vindt men nog in ruime mate terug bij de bewoners van de boerendorpjes.

Verblijf

Bed & Broodje CASA OLANDA gelegen in het plattelandsdorpje Smig vlakbij Medias is een prima vertrekpunt voor een eerste of hernieuwde kennismaking met Roemenië. Bij het huis zijn twee blokhutten gebouwd, die als gastenverblijf dienen. De blokhutten zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden (bijplaatsen extra bed eventueel mogelijk), een zitje, een tafel met 2 stoelen en een koelkastje. U kunt er wel koffie zetten, maar niet koken. In de cabana is een toilet, maar de douche bevindt zich in het souterrain van het huis. Het verblijf is op basis van logies met ontbijt, maar desgewenst kan er ook ´s avonds meegegeten worden.

Room types

12.00€

Features