Citta della PieveUmbrië is de enige regio in Italië die volledig omsloten wordt door andere regio´s, het vormt letterlijk het ´Groene Hart´ van het land. Het heeft 1 miljoen inwoners en is daarmee een van de kleinere regio´s van Italië. Het wordt geroemd om zijn ´ongenaakbare schoonheid´ en de talloze middeleeuwse stadjes.

Umbrië staat voor authenticiteit, groene heuvels, natuurparken en ruige bergen. Bij Terni bevindt zich zelfs een waterval van 165 meter hoogte! Strandliefhebbers bezoeken het Trasimeense meer of het Bolsena meer (in Lazio).
Cultuurliefhebbers halen hun hart op aan de kunst en architectuur, kastelen, kerken en kloosters in middeleeuwse steden als Perugia, Assisi, Todi, Orvieto en Spoleto. Verspreid over de streek vindt u werk van beroemde kunstenaars als Giotto en Piero della Franscesca en de Umbrische schilder Perugino.

In Toscane waant u zich in een andere wereld: hier viert de Renaissance hoogtij.U slentert door de straatjes van Montepulciano en Pienza, gaat u winkelen in Siena of plant u een dagtrip naar Florence. Maar ook de natuurlijke warme bronnen van San Casciano dei Bagni zijn een bezoekje meer dan waard! Wie wil er nu niet als de Romeinen in de open lucht badderen....

Vanuit Casa San Carlo bereikt u al deze steden makkelijk. In beide provincies hebben we bovendien leuke adresjes voor u uitgezocht om te lunchen of te dineren....waarna u moe maar voldaan terugkeert naar uw comfortabele appartement.

Casa San Carlo

Casa San Carlo starstarstarstar

Vocabolo Perumpetto 1, Monteleone d Orvieto, Umbria, 05017, Italy
Tel: +39 3481165594,
Tap to call +39 3481165594
 
Booking on request
Prices from 100.00€  Per night
, , , ,

Welkom in Casa San Carlo, het ideale verblijf- en vakantieadres voor iedereen die wil genieten van de prachtige cultuur en natuur van Umbrië!

Casa San Carlo ligt op 450 meter hoogte in Monteleone d´Orvieto, een dorpje op de grens van Umbrië met Toscane. Het huis bestaat uit 6 ruime appartementen voor 2 tot 6 personen, en een losstaande studio voor 2 personen. De appartementen zijn individueel te boeken, maar het huis is ook in z´n geheel te huur voor bijvoorbeeld families, vriendengroepen of deelnemers aan een cursus of groepsvakantie. Wandelaars en fietsers zullen genieten van het omliggende natuurschoon!

Casa San Carlo staat garant voor een zorgeloze vakantie; de appartementen zijn ruim en volledig uitgerust, de portico biedt verkoeling op warme dagen en de Nederlandse eigenaren van Casa San Carlo, Torben en Klaartje Heerze, leggen u graag in de watten met een heerlijk ontbijt, een drankje bij het zwembad of, als u ´s avonds zelf geen zin heeft om te koken, een ´menù del giorno´.

Casa San Carlo is met de auto makkelijk bereikbaar via de A1. Aanvliegsteden zijn Florence en Rome, beide op 150 kilometer afstand van het huis. In het nabijgelegen Fabro stopt de trein van en naar het vliegveld van Rome en Florence. Als u uitstapjes wilt maken naar enkele van de beroemde steden in de buurt, zoals Perugia, Orvieto, Todi en Assisi, dan is een eigen (huur)auto aan te raden.

Casa San Carlo: bellezza nel cuore dell´Umbria!

Room types

100.00€

Area activities

Check in times

Driving directions

Op 1526 kilometer van Amsterdam ligt Monteleone d´Orvieto en een kilometer buiten het dorp (hemelsbreed) ligt Casa San Carlo. Het dorp en het huis zijn goed bereikbaar via de Autostrada A1 vanuit het noorden en vanuit het zuiden. Meer informatie op onze website!

 

Airports

Om bij Casa San Carlo te komen kunt u een keuze maken uit de volgende vliegvelden:

1. Florence - Amerigo Vespucci
2. Rome - Ciampino
3. Rome - Fiumincino
4 Pisa
5. Perugia - Aeroporto dell´Umbria

 

Other transport

Policies & disclaimersPowered by Jomres