Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala

Umbrië staat bekend als het groene hart van Italië. Het is door haar overweldigende natuur en nauwelijks ontdekte stadjes een ideale vakantieomgeving. In Umbrië bevinden zich onder andere culturele steden als Perugia, Gubbio, Assisi en Città di Castello en het binnenmeer Lago di Trasimeno. In de naastgelegen regio Toscane vindt u onder meer de interessante steden Cortona, Arezzo, Florence en Siena. In de dichtbijgelegen regio De Marken zijn de steden Fano en Urbino het bezoeken meer dan waard, evenals de Adriatische kust en de grotten van Frassasi.

Casale il Sogno

Casale il Sogno starstarstar

Loc. Casalecchi, 25,Pietralunga, Umbria,06026,Italy
Tel: +39 075 946 0448,
Tap to call +39 075 946 0448
 
Booking on request
Prices from 65.00€  Per night
65.00€ - 65.00€ Casale il Sogno Loc. Casalecchi, 25, Pietralunga, Umbria, 06026, Italy +39 075 946 0448 2 2 Kamer Appartement 1 1
/ / / /

 

Van harte welkom bij Casale il Sogno: Landhuis de Droom. Boven in de heuvels in het noorden van Umbrië, vindt u op onze agriturismo een schitterend landhuis uit de Romeinse tijd. Er zijn zeven appartementen en een aantal kampeerplaatsen, een grote tuin met volop privacy, een zwembad, een apart kinderbadje en speelgelegenheid voor de kinderen.

We nodigen u uit ons te bezoeken. Kom genieten van het heerlijke klimaat, de natuur van Umbrië en van de culturele en culinaire bijzonderheden van dit speciale deel van Italië.

Wij bieden u een door een familie gerunde vakantieaccommodatie met een panoramisch uitzicht, gelegen in de ongerepte heuvels van Noord-Umbrië. Onze agriturismo bevat naast het landhuis een terrein van 4,3 hectare met bos, fruitbomen en een grote moestuin. Het is een ideale plek voor een vakantie in het groene hart van Italië met haar overweldigende natuur en uitzichten waarin u volledig tot rust kunt komen. Wij beschikken over WIFI.

Accommodatie

Casale il Sogno is een eeuwenoud stenen boeren landhuis daterend uit de 12e eeuw, gerestaureerd met natuurlijke materialen met behoud van authentieke elementen. Het huis heeft de voor deze streek typische stenen bouw met enkele buitentrappen. Onze riante tuin biedt volop schaduw door de verschillende soorten bomen. Ook ons zwembad zorgt voor de gewenste verkoeling. Naast de zeven appartementen, elk met een eigen terras, beschikt Casale il Sogno over vier ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen.

Casale il Sogno is ook te gebruiken als groepsaccommodatie voor een familie- of bedrijfsuitje. Bijzonder geschikt als trouwlocatie, voor schilder- en kookcursussen of bijvoorbeeld persoonlijksheidstrainingen. Mail ons voor de mogelijkheden.

Room types

65.00€

Driving directions

vanuit het noorden:
Komend vanuit de richting Milano (A1) volg de Autostrada A14 (Bologna-Ancona). Neem afslag Cesena Nord en volg de E45 richting Roma. Na 124 km neemt u de afslag Montone - Pietralunga. Volg daarna de beschrijving "vanaf de afslag Montone - Pietralunga:"

vanuit het zuiden:
Volg de A1 (Roma-Firenze). Neem afslag Orte en volg de E45 richting Perugia - Cesena. Na circa 128 km neemt u de afslag Montone - Pietralunga. Volg daarna de beschrijving "vanaf de afslag Montone - Pietralunga:"

vanuit het westen (Firenze):
Volg de A1 richting Roma. Neem afslag Arezzo. Na het passeren van Arezzo volg de E78 en later de SS221 richting Perugia - Cesena. Dicht bij Città di Castello slaat u linksaf naar de E45 richting Roma. Na 20 km neemt u de afslag Montone - Pietralunga. Volg daarna de beschrijving "vanaf de afslag Montone - Pietralunga:"

Vanuit het oosten (Adriatische kust - Fano):
Volg de E78 richting Roma-SS3-Arezzo-Perugia en daarna na 30 km de SP3. Bij Cagli-Ovest slaat u rechtsaf naar de SP29. Volg daarna de SP201 richting Pietralunga. 950 meter na het kilometerbord 31 gaat u rechtsaf de weg omhoog, houdt 2x rechts aan en aan het eind van de weg arriveert u bij Casa La Valle aan de rechterzijde (naam staat op het huis!) .

Vanaf de afslag Montone-Pietralunga:
Volg de borden richting Pietralunga. Bij het bereiken van Pietralunga volgt u de SP201 richting Cagli. 50 meter na het kilometerbord 30 (9 km na Pietralunga) gaat u linksaf de weg omhoog, houdt 2x rechts aan en aan het eind van de weg arriveert u bij Casa La Valle aan de rechterzijde (naam staat op het huis!).

Vanaf Casale il Sogno (kilometerpaal 26) gaat u vanaf de onverharde weg linksaf. U volgt u de SP201 richting Cagli. Na 4 kilometer ziet u het kilometerbord 30. Na 50 meter gaat u linksaf de weg omhoog, houdt 2x rechts aan en na ongeveer 500 meter aan het eind van de weg staat aan de rechterkant Casa La Valle (naam staat op het huis!).

Airports

U kunt vliegen vanuit Nederland en België op de luchthavens van Rome, Pisa, Bologna, Florence, Perugia, Ancona en Rimini (Ryanair , Transavia, airport Umbria.

Other transport

In de zomermaanden kunt u vanuit Nederland vanaf Den Bosch met de autoslaaptrein naar Bologna of Livorno in Italië reizen. Vanuit Dusseldorf (Duitsland) gaat een autoslaaptrein naar Verona in Italië.
Città di Castello en Gubbio hebben een treinstation en een goede aansluiting met Perugia/Pisa en Roma.