Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Chalets en Vic Bilh

Chalets en Vic Bilh starstarstar

Petit Jean,Castetpugon, Aquitaine,64330,France
Tel: +33 559040106,
Tap to call +33 559040106
 
Booking on request
Prices from 40.00€  Per night
40.00€ - 40.00€ Chalets en Vic Bilh Petit Jean, Castetpugon, Aquitaine, 64330, France +33 559040106 1 2 Kamer Appartement 4
Tariff / 2 Kamer Appartement / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 40 Friday, 16 December 2022

 

« Chalets en Vic Bilh » een gebied met bossen en weidevelden waar zich vier chalets bevinden waar vandaan u kunt genieten van een ongestoord panorama over de campagne. Dit gebied ligt in NATURA 2000 en valt onder een Europese regelgeving wat betreft natuurbehoud.

De streek is heuvelachtig en bevindt zich binnen de uitlopers van de Pyreneeën daar waar deze het hoogste zijn.
Het heeft een gematigd klimaat en is daarom zeker aantrekkelijk door z´n lange nazomer. Voor uw informatie:
de chalets zijn erkend door de Prefectuur van de Pyrénées Atlantiques en hebben 1* tourisme.

In de directe omgeving kunt u al meteen genieten van de vele wijngaarden, prachtige vergezichten en heerlijk vertoeven in een van de vele kleine auberges waar u tegen een eerlijke prijs kunt genieten van de traditionele keuken. s´Avonds ziet u vaak een heldere sterrenhemel zonder lichtverstrooiing. Als u geluk heeft ziet u reeën
of ander wild voorbijkomen. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan verder " binnen" op deze website.

De vier chalets hebben elk een capaciteit van 4 à 6 personen (Orée du Bois 2 à 12 personen met toegang tot rolstoel) en liggen op een weidehelling van 1,2ha (12.000m²), omgeven door een bos van ruim 1 ha. waar het heerlijk toeven is. Ieder  chalet heeft een privéterrein van minimaal 500m². De chalets zijn zodanig opgesteld dat u niet bij elkaar op tafel kijkt. Elk chalet heeft z´n eigen parkeerplaats. Er is ook een gemeenschappelijke parkeerplaats indien u met meerdere auto´s komt.

De chalets op « Chalets en Vic Bilh » hebben alle vier airconditioning.
Alle chalets hebben voor verwarming in de woonruimtes een clim reversible. De economische manier om Uw chalet te verwarmen.
De slaapkamers en doucheruimtes hebben electrische convectoren.
La Fougère heeft tevens een houtkachel in de woonruimte.

U kunt ook combinaties maken met de andere chalets.

Room types

40.00€

Area activities

De aantrekkelijke ligging van « Chalets en Vic Bilh » op de grens van de 4 zuid westelijke departementen en aan de voet van de Pyreneeën geeft u nu de mogelijkheid om datgene te verkennen waarnaar U sinds Uw schooltijd al nieuwsgierig bent geweest.

Wat denkt U van de groene hellingen en de besneeuwde toppen van de Béarn aan deze kant van de Pyreneeën of het droge en ruige Aragon of Navarra in Spanje? Over ruig gesproken: voor degenen die daar één nachtje willen overblijven: het natuurpark "Bardénas Réales" ten zuiden Van Jacca is gesitueerd in een maanachtige streek zo groot als een provincie.( Let op! Er zijn slechts sporadisch hotels te vinden of andere adressen om te overnachten!).

En wat te denken van Biarritz, de mondaine badplaats, of La Côte Landaise waar u alle gelegenheid heeft om te genieten van de brede stranden en de blauwe océaan die hier Golfe de Gascogne heet.
Je krijgt hier een veilig gevoel want het is de streek van onze musketiers die bekend staat als traditioneel en gastvrij en een latijns tintje heeft van het "dolce far niente".

U herleeft die middeleeuwse tijd in de vele bastides die er nog zijn anno onze eenentwintigste eeuw.
Een culturele aanrader is een bezoek aan San Sebastian, Bilbao (Guggenheim), Pamplona, Auch, Toulouse, Pau of Bayonne. U proeft er de charme wanneer u geniet van de Baskische cider en de tapas over de grens en/of de foie gras en Jurançon of Pacherenc in de Béarn.*

Een bezoek aan Lourdes op 50 minuten afstand is een wereld van vele facetten.
Voor de een geschiedenis, voor de ander een toekomst.Wij doen er alles aan om uw verblijf hier, in de "Vic Bilh" ( "het oudste gebied" binnen de Béarn) tot een tijd te doen zijn waaraan u met weemoed terugdenkt : een tijd van ontspanning en rust .Niet voor niets zijn onze 2 kinderen, naar wat omzwermingen in Europa, weer neergestreken in het vertrouwde zuidwesten.Er zijn al weer dertig jaar verstreken sinds we hier binnen de grenzen van de « Madiran » en « Pacherenc du Vic Bilh » ons bestaan hebben opgebouwd. Het is het gebied waarin deze 2 bijzondere AOC wijnen tot stand komen*. Wilt u dan ook een wijncave bezoeken dan bent u op het juiste adres. Zoals u hier gratis van de natuur kunt genieten bieden wij u ook een gratis bezoek aan een van de vele wijncaves (naar keuze !!) . (* het schijnt dat in de streken waar wijn wordt geproduceerd, de bevolking erg gastvrij is !!)
Natuurlijk vind u in elk chalet de nodige documentatie terug over wat er in de direkte en verdere omgeving te zien en te beleven is. Wij zijn altijd present om u de nodige informatie te verstrekken indien deze niet ter plaatse aanwezig is.

Nog iets belangrijks : u bent hier gekomen voor de vakantie, het genieten en het uitrusten en dat respecteren we. Wij wonen op 10 km afstand en staan zo snel mogelijk voor u klaar.

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties