Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
de Oude Watermolen

de Oude Watermolen starstarstar

Fö Utca 55,Vekeny, Baranya,7333,Hongarije
Tel: +31 6 15329411,
Tap to call +31 6 15329411
 
Booking on request
Prices from 16.00€  Per night
16.00€ - 16.00€ de Oude Watermolen Fö Utca 55, Vekeny, Baranya, 7333, Hongarije +31 6 15329411 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

De Tóth Málom, is de naam van de oude watermolen, welke dateert uit ca. 1790. In de winter van 2005 hebben wij deze watermolen gekocht. Hij ligt aan de rand van het kleine, natuurrijke pittoreske dorpje Vékény in het zuidwesten van Hongarije aan de voet van het Mescek-gebergte in de provincie Baranya. Dit gebied heeft een mediteraan klimaat.

De watermolen valt onder monumentenzorg. De afgelopen jaren hebben wij de watermolen gerenoveerd. Alle apparatuur in de watermolen was nog geheel intact behalve het waterrad. Dit is in 1956 door de Russen verwijderd. Wij hebben een nieuw waterrad laten maken en dit is in 2010 gemonteerd. De watermolen is in ere hersteld. U zult begrijpen dat de watermolen voor de plaatselijke bevolking een stukje geschiedenis is en hier willen wij zorgvuldig mee omgaan. De Hongaren hebben het niet altijd makkelijk gehad en een groot deel van de bevolking heeft het nu ook heel zwaar. Ondanks dit zijn het geweldige gastvrije en muzikale mensen. Wij voelen ons hier erg thuis.

De camping ligt naast en rond de watermolen aan de rand van het dorp. Onze naaste buren zijn Hongaren. Op de camping zijn 15 plaatsen, De campingplaatsen bevinden zich naast de boerderij en tussen de appel-, peren- en walnotenbomen. Op de camping is een speeltoestel, zandbak en naast de camping ligt een voetbalveld.

Op de camping staan nieuwe sanitair units met toiletten , douches, een wasmachine, koelkasten, keuken en een buitendouche. Er is ook gratis wifi op de camping, zodat u draadloos kunt internetten.

Naast losse plaatsen, verhuren wij ook een vierpersoons caravan.

Pitch types

16.00€

Area activities

Bij ons in de buurt zijn er mogelijkheden om met een eigen wegrace motor vrij te trainen op de Kecskemétring (www.gokartstadion.hu/), Euroring (www.euroring.hu) en de Kakucsring (www.kakucsring.hu). Op de kecskemétring kan je ook karten.

Het is een natuurrijke, bergachtige omgeving bij uitstek geschikt voor wandelaars, mountainbikes, paardenliefhebbers en het is een mekka voor motorrijders en voor off the road rijders. Ook verhuren wij een aantal dames- heren- en kinderfietsen.

In de nabije omgeving van de camping zijn een aantal schatten "caches" verstopt. Deze kunt u met behulp van de GPS vinden.