Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Domaine de Bos

Domaine de Bos starstarstar

Bos,Bagnols, Auvergne,63810,France
Tel: +33 473222783,
Tap to call +33 473222783
 
Booking on request
Prices from 50.00€  Per night
50.00€ - 50.00€ Domaine de Bos Bos, Bagnols, Auvergne, 63810, France +33 473222783 1 Tweepersoonskamer 2
Tariff / Tweepersoonskamer / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 50 Monday, 19 December 2022

 

In het hart van de Auvergne, midden tussen de vulkanen, hebben wij een oude boerderij gerestaureerd, waar wij u een keus bieden tussen comfortabele kamers met eigen badkamer, en een gîte voor twee personen. Wifi aanwezig
Wij zijn vanaf 2003 Gîtes de France 3 épis, en vanaf 2005 aanbevolen door de Trottergids (Chambres d´hôtes in Frankrijk , de 1500 beste Trotter-adressen).

Chambre d´hôtes

Domaine de Bos beschikt over 4 twee - en 1 driepersoonskamer, alle voorzien van eigen sanitair. Een van onze kamers is geschikt voor rolstoelgebruikers. Het onbijt wordt elke ochtend tussen 08.00 en 10.00 uur geserveerd. Wilt u ´s avonds van onze table d´hôtes gebruik maken, dan dient u dit ´s ochtends voor 10.00 uur door te geven. De table d´hôtes bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een uitgebreid kaasplateau en een nagerecht. Wijn en koffie horen daar natuurlijk ook bij. Wij werken uitsluitend met verse produkten. Het diner wordt altijd samen met de andere gasten en onszelf genuttigd. Het ontbijt en de table d´hôtes worden, mits de temperatuur het toelaat, in de veranda geserveerd, die uitzicht biedt op de natuurlijke omgeving.
Voor uw en onze gezondheid is onze chambres d´hôtes rookvrij.

Gîte

De gîte voor twee personen is een onderdeel van onze boerderij. U heeft een eigen ingang, parkeerplaats en terras. Het is een grote ruimte van 50 m² met een keukentje (voorzien van koelkast ,magnetron en gasfornuis). Er is een badkamer met toilet, douche, wasbak en een open slaapgedeelte met een 2-persoonsbed. Als u wilt wassen kunt u dat doen in overleg met ons (gemeenschappelijke wasmachine). Beddegoed en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen. Wilt u zelf uw keukendoeken meebrengen. Elektriciteit en eventueel verwarming zijn in de prijs inbegrepen. In Bagnols (1 km) vindt u een bakker, slager, kruidenier, kaaswinkel en apotheek. U kunt ´s avonds bij ons op reservering de maaltijd gebruiken (table d´hôtes). U wordt geacht zelf uw gîte schoon te houden tijdens uw verblijf en voordat u vertrekt. Wilt u dat wij de gîte schoonmaken na uw verblijf (de afwas doet u zelf), dan is er een toeslag van 15 euro. Voor ieders gezondheid, is onze gîte rookvrij. Maak het u gemakkelijk voor de avond van aankomst, en bestel een goedgevulde picknickmand voor 2 personen. Prijs 30 Euro
De gîte is te huur van 07 april tot 01 oktober.

Room types

50.00€

Area activities

In de directe omgeving van onze boerderij staan vele, goed aangegeven routes, garant voor urenlang genieten van de prachtige natuur. Wandelaars en mountain bikers zullen zich hier geen moment hoeven te vervelen. Voor motorrijders die houden van rijden op binnenwegen met ontelbare bochten, is Domaine de Bos een geweldig startpunt. Kaarten met routes aanwezig. In de zomer is er volop zwemgelegenheid in de vele meren in de nabije omgeving. Voor de cultuurliefhebbers is er een grote keus uit kastelen, kerken, middeleeuwse stadjes en oude kuuroorden. Voor hen die rust zoeken is er de schitterende vallei achter de boerderij, met een pracht van kleurige wilde bloemen in het voorjaar, het gekabbel van een beekje en soms het dromerige gerinkel van koeienbellen. Maar wees gewaarschuwd, de kans bestaat dat u hier, net als wij, niet meer vandaan wilt gaan!
Voor wintergasten zijn er in de omgeving vele langlaufroutes die voornamelijk door de bossen voeren. Ook het steeds meer populaire "sneeuwschoenlopen" kan volop beoefend worden. Voor de beginnende skiër is er een klein familiestation in Chastreix ( 13 pistes) op 15 km afstand.
Langlaufroutes: 45 km in La Tour d´Auvergne, 15 km in Chastreix. Sneeuwschoenlopen: diverse routes , tussen de 2 en 5 km in La Tour.

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties