Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Gli Asini Felici

Gli Asini Felici starstarstar

Via dei Pianacci 9,Uzzano, Toscana,.,Italy
Tel: +39 3485824262,
Tap to call +39 3485824262
 
Booking on request
Prices from 400.00€ Per week
57.14€ - 57.14€ Gli Asini Felici Via dei Pianacci 9, Uzzano, Toscana, ., Italy +39 3485824262 1 2 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

De boerderij ´´Gli Asini Felici´´ ( De Gelukkige Ezels ) ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bossen tegen de uitlopers van de Apenijnen op circa 450 meter hoogte met een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano ( provincie van Pistoia ).Je kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kan je zelfs een glimpje van de zee waarnemen.Een bochtige weg brengt u naar de boerderij ´´ De Gelukkige Ezels´´, die volledig ecologisch is herbouwd en voorzien is van alle moderne comfort. Hier bieden wij twee appartementen aan ( Fontana en Fornellino ). Verder bevinden zich op circa 200 meter twee volledig ingerichte safaritenten ( Timo en Benjamino ) en in het nog iets verder gelegen bos een lodge ( Acacia ), ook deze kompleet ingericht. Ieder onderkomen heeft tevens de beschikking over een barbeque.

U moet wel van dieren houden, want we hebben honden en katten, kippen en twee ezels, die ´s nachts nog wel eens kunnen balken.
Verder kunt u zelf ook uw hond(en) (max. 2) meenemen, mits ze natuurlijk sociaal zijn met de andere dieren. De tenten zijn omheind en kunnen voorzien worden van een hondenhok. Wel bij reservering even melden.

Er zijn helaas nog geen voorzieningen voor minder validen.

Na zomeren en overwinteren.

Het landschap van Toscaane is zeer geschikt voor prachtige wandelingen, de stadjes en dorpen zijn soms ware openluchtmuseumpjes. Vooral buiten het hoog seizoen zult u niet veel toeristen tegen komen en zal het door de lagere temperatuur heel wat aangenamer zijn. Het is natuurlijk heerlijk er zelf lekker op uit te gaan maar indien gewenst kunt u ook kiezen voor begeleide wandelingen. Dit graag wel van te voren aan geven. Ook kunt u in overleg een van de Ezels mee nemen om uw bagage te dragen of mocht u met kleine kinderen komen kunnen deze na lang wandelen even op de rug mee rijden.

Room types

57.14€

Area activities

Er kunnen wijnproeverijen worden georganiseerd en u kunt genieten van de rijke gastronomie van de streek, die bestaat uit een ruime keuze aan vlees en vleeswaren, verse en belegen kaassoorten, vele soorten groenten en peulvruchten, olie extravergine, wijn, Vin Santo en vele andere heerlijkheden, die u zult ontdekken gedurende uw verblijf hier, terwijl u wordt omgeven door prachtige landschappen en eenvoudige, gastvrije en vriendelijke bevolking.

Op loopafstand is er een manege met de mogelijkheid voor beginners om paardrijlessen te volgen en voor de wat meer ervaren ruiter om excursies te maken in de mooie, beboste berghellingen in de omgeving. Dit onder leiding van een Nederlands sprekende gids.
Ook leent de omgeving zich uitstekend voor mountenbike en hiking.

Als u aankomt weet u nog niet waar u uit eten kunt gaan of waar u boodschappen kunt gaan doen. Daarom bieden wij u de eerste avond een gezellige gezamelijke maaltijd aan, ook om met elkaar kennis te maken.Wij geven u dan ook graag informatie over de omgeving en eventuele aktiviteiten.

Voor kinderen is het o.a. mogelijk om hutten te bouwen en bomen klimmen. Let op! De activiteiten die door kinderen en ouders op het terrein worden ondernomen zijn op eigen risico.