Haus Georgenhöhe

Haus Georgenhöhe starstarstarstar

Am Sanickel 17, Wildemann, Niedersachsen, 38709, Germany
Tel: +49 5323 961538,
Tap to call +49 5323 961538
 
Booking on request
Prices from 41.00€  Per night
, , , ,

Zo hebt u nog nooit uw vakantie gevierd. Huis Georgenhöhe was vroeger een hotel. In een mooi, rustig deel van de kleine bergstad Wildemann ligt dit huis aan de rand van het bos. De wandelwegen beginnen direkt in de tuin. Het mooie openlucht-zwembad, de langlauf-loipes en het kurpark zijn slechts op enkele minuten loopafstand.

Onze vakantiewoningen zijn 35 m2 tot 350 m2 groot. Onze kleine vakantiewoning heeft 3 sterren, de grote woningen zijn zelfs met 4 sterren geclassificeerd. Hier is voldoende plaats voor groepen of grotere families. Of u nu met 2, of met 20 personen plaats zoekt: bij ons bent u altijd aan het goede adres.
  
Onze service
Bij ons beleeft u het ultieme vakantiegevoel. Daarom huurt u niet alleen de volledig uitgeruste vakantiewoningen, maar kunt u ook gebruik maken van allerlei zaken die uw vakantie gemakkelijker en prettiger maken. Zo vindt u wasmachines, drogers, strijkijzers en strijkplanken in onze wasruimte. Voor kinderen hebben we kinderstoelen, kinderbedden, commodes en zelfs een box. Er is voldoende parkeerruimte op ons eigen terrein en in de tuin en op het terras is een barbeque aanwezig. In alle woningen is er gratis draadloos internet. Tenslotte kunt u in de winter gebruik maken van onze sleetjes.

Welness
Bij ons vindt u:

  • Sauna
  • Solarium
  • Fitnesstoestellen
  • Infrarood-warmtecabine
  • Klein binnenbad met jet-streams

Room types

41.00€

Area activities

Wildemann was vroeger een van de 7 vrije bergsteden die hun ontstaan te danken hadden aan de mijnbouw.

De Maria-Magdalenen-bergkerk is nog altijd het middelpunt van de stad. De mijn "19-Lachter-Stollen" met de "Ernst-August-Schacht" geeft een indrukwekkend beeld van het moeilijke en gevaarlijke werk van de toenmalige mijnwerkers.

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het bij ons geweldig mooi. Wie naar Wildemann komt, zoekt in eerste instantie rust en ontspanning in de natuur. Het bos begint bij de voordeur.

Wildemann ligt heel centraal en is een geliefd uitgangspunt voor dagtrips of wandelingen in de direkte of de wat verdere omgeving.

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimersPowered by Jomres