Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
L Ancienne Colonie

L Ancienne Colonie starstarstar

Ldt. Signablin,Chatel Montagne, Auvergne,03250,France
Tel: +33 660102466,
Tap to call +33 660102466
 
Booking on request
Prices from 350.00€ Per week
50.00€ - 50.00€ L Ancienne Colonie Ldt. Signablin, Chatel Montagne, Auvergne, 03250, France +33 660102466 1 2 Kamer Appartement 2
Tariff / 2 Kamer Appartement / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 50 Friday, 09 December 2022

 

De voormalige vakantie kolonie in Châtel-Montagne werd rond 1970 gebouwd en bleef tot de eind jaren ´80 als zodanig in gebruik. Eind 2009/begin 2010 is het geheel door ons verbouwd tot een kleinschalig vakantiecomplex met in totaal 7 luxe gîtes.

Waar voorheen de kinderen van de Franse PTT en S.G.E. -medewerkers, vakantie hielden terwijl hun ouders moesten werken, kunt u nu, op een prachtige plek in La Montagne Bourbonnaise, genieten van de rust, de natuur en natuurlijk alle door ons aangelegde faciliteiten.

L´Ancienne Colonie ligt in het buurtschap Signablin te Châtel-Montagne en bestaat nu uit 3 gebouwen welke omgeven zijn door bijna 8000 m² eigen terrein.

In gebouw 1 zijn 4 gîtes gerealiseerd, gebouw 2 biedt plaats aan 2 gîtes en in gebouw 3 bevindt zich de nieuwe gîte "La Baraque" welke plaats biedt aan 10 personen.
Ook is er in dit gebouw, aan de tegenovergestelde zijde, dus zonder dat er overlast kan worden ervaren, een ruimte met 2 wasmachines en de internet ruimte met gratis WiFi en toeristische informatie.

De gebouwen zijn omgeven door speel- en ligweiden en er is een gezellige speelplek met speeltoestellen voor kinderen.
Aan het begin van het complex is een ruime parkeerplaats, zodat u geen overlast heeft van passerende auto´s en kinderen ongehinderd, zonder gevaar kunnen spelen.
Op de wisseldagen kunt u met uw auto tot aan de gîtes rijden om zo uw bagage te lossen.

Om het complex heen loopt een wandelpaadje. Lekker om ´s avonds nog even de benen te strekken na het eten en leuk voor de kinderen die zo heel dichtbij het avontuur kunnen opzoeken.
Voor degenen die graag meer en verder willen wandelen zijn er vele routes beschikbaar in de directe omgeving, maar ook tal van uitgestrekte routes door het hele gebied La Montagne Bourbonnaise.

Natuurlijk is er ook een groot zwembad, (afm. 4 x 7,9 x 1,4 mtr) dat omringd is door een gezellig terras met picknicktafels en ligstoelen waar u heerlijk kunt genieten van de zon en het spetterende uitzicht over de heuvels.
Er kan tijdens de maanden juli en augustus gebruik worden gemaakt van het zwembad.

Room types

50.00€

Area activities

De omgeving leent zich goed voor wandel- en fiets activiteiten. Er zijn tal van uitgezette routes in de nabije en wijde omgeving. In de WiFi ruimte staan wandelboekjes en een reeks geplastificeerde routes die u vrij kunt gebruiken.

Ook is er op minder dan 2 km van het complex, een meer waar gezwommen kan worden. Langs de oevers zijn er ligweiden en is er mogelijkheid om je lekker te installeren met een kleed, picknick etc. Er is ook een "buvette", een kleine gelegenheid waar drinken, ijs, snoeperijen en friet gekocht kan worden.

De kuurstad Vichy ligt op zo´n 25 km en is goed voor meerdere dagen plezier op culinair, cultureel of architectonisch gebied. De industriestad Roanne ligt op 40 km afstand.
Ook kunt u de wijngebieden van de "Côte Roannaise" bezoeken, de wijnboeren zullen u graag laten kennismaken met hun wijnen, kazen en worsten.

In het land van de Bourbonnais wemelt het van de kastelen. Er zijn diverse kastelen routes te rijden, langs ruïnes, beheerde, onbeheerde en bewoonde kastelen.

Check in times

Driving directions

Vanuit de richting Vichy of Lapalisse:
Volg de D25 naar Châtel-Montagne. In de dorpskern aangekomen blijft u de D25 volgen (deze buigt naar rechts af) richting La Croix du Sud en Roanne. U volgt de weg 2 km. In een scherpe bocht met een boerderij aan de rechterzijde (élévage Gay) en een groene vuisnisbak en een bord van "Transport d´Allier aan de linkerzijde van de weg, neemt u het smalle pad dat links in tegenovergestelde richting omhoog gaat (u verlaat dus de D25). Na enkele 10-tallen meters rijdt u het complex op.

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties