Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Lentelust

Lentelust starstar

.,Orfu, Baranya,.,Hongarije
Tel: +31 492 665781,
Tap to call +31 492 665781
 
Booking on request
Prices from 195.00€ Per week
Lentelust ., Orfu, Baranya, ., Hongarije +31 492 665781
Tariff / 3 Kamer Appartement / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 6 / 1 27.8571429 Monday, 03 April 2023

 

Deze woning is te vinden op ’n heuvel , zo’n 100 meter van het kleine meer. Het is een 6 +2 persoonswoning met 2 terrassen ( een is in 2012 voorzien van veranda ) van 16 en 19m2 en ’n balkon met vrij uitzicht over het meer. Woning heeft een souterrain met daarin bergruimte, slaapkamer en toilet. De woning is volledig voorzien van centrale verwarming. De woning is voorzien van WIFI. Op de ouder slaapkamer is een PC geplaatst waarvan u gebruik kunt maken tegen betaling bij onze contactpersoon in Orfu. Wifi internet € 20,=/week en Computer € 10,=/week.

De tuinmeubels staan voor u klaar in de veranda/patio. Woning is tevens voorzien van barbeque/skottelbraai en heksenketel op driepoot voor op het terras.  Bij de tafeltennistafel liggen batjes en ballen voor u klaar , maar om teleurstelling te voorkomen wil ik adviseren om eigen batjes en ballen mee te brengen. Dit is ook voor toepassing voor de dartpijlen.

De woning wordt het gehele jaar verhuurd. Doordat de woning verwarmd kan worden dmv een CV ketel is deze woning uitermate geschikt om ook tijdens de winter te huren. De verhuur is voor minimaal 1 week en loopt van zaterdag tot zaterdag. De prijzen zijn inclusief bedlinnen, schoonmaak, elektriciteit en water, maar exclusief gasverbruik. Voor het verbruik van gas wordt u in de maanden april t/m oktober € 0,50 in rekening gebracht per m3 gas en in de maanden november t/m maart  € 1,00 per m3.  Gas wordt gebruikt voor warm water en de centrale verwarming. Het verbruik van het gas wordt o.a verrekend met de borg die u betaald heeft bij de reservering. U krijgt de borg nadat u terugkomt van vakantie teruggestort op uw rekening min het verbruik van de gasrekening. Borg is € 150.00 .  Brengt u een huisdier mee dan moeten wij u € 20,00 extra schoonmaakkosten per week berekenen.

3 Kamer Appartement

Area activities

Op vakantie in Zuidwest Hongarije, lekker goedkoop uit in de prachtige omgeving van Orfü.  In deze heuvelachtige omgeving  (Mecsekgebergte ± 600 meter hoog) bevinden zich vier meren. U kunt hier zwemmen, zeilen, waterfietsen, kanoen en vissen. Motorboten zijn niet toegestaan. Het vakantiegebied heeft zeer veel bossen en het ligt in  ’n mooie groene omgeving waar u prachtig kunt fietsen, wandelen, golfen, paardrijden, e.d. In de omgeving zijn thermaal baden. De vier meren zijn samen 113 hectare groot. Op het kleine en grote meer kunt u vissen (visvergunning te verkrijgen in het dorp c.q camping ) . Aan het kleine meer ligt  ’n kleine camping en ’n leuk restaurant. Aan het grote meer (69 ha) liggen diverse eetgelegenheden en er zijn sportfaciliteiten zoals minigolf, tennisbaan, zwembad, tafeltennis, verhuur van bootjes/kano´s e.d. ( In het laagseizoen beperkte openingstijden ) In Orfu kan men ook fietsen of scooters huren. Het zwembad van Orfu, 5000 m², is het grootste strandbad van Hongarije. In 2010 is zwembad omgetoverd in een Aquapark met nieuwe glijbanen en wildwater rivier . Het strandbad met glijbaan en luchtkussens is een afgebakend en bewaakt zwembad in het meer van Orfü. ( Geopend van begin mei tot en met begin september ) In Harkany is een heerlijk termaalcentrum , een mooi park, met veel zwembaden. Voor € 65,00 wordt u de hele dag in de watten gelegt.

 

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties