Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Lucertola

Lucertola starstarstar

Via Montalfoglio,San Lorenzo In Campo, Marche,61047,Italy
Tel: +39 334 1875889,
Tap to call +39 334 1875889
 
Booking on request
Prices from 445.00€ Per week
63.57€ - 63.57€ Lucertola Via Montalfoglio, San Lorenzo In Campo, Marche, 61047, Italy +39 334 1875889 1 2 Kamer Appartement 2
Tariff / 2 Kamer Appartement / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 63.5714286 Friday, 18 November 2022

 

Lucertola is een in authentieke staat gerestaureerd landhuis – midden in een beschermd natuurgebied – in een van de mooiste, nog ongerepte locaties, de regio Le Marche in midden Italië. Eigenaars/bewoners zijn Dirk en Marijke. Wij bieden een kleinschalige vakantielocatie waar u zich prima thuis zult voelen in een uniek landschap, met veel cultuur (o.a. Unesco Werelderfgoedstad Urbino) en fraaie stranden. In Lucertola bevinden zich 2 tweepersoons appartementen: Antonella en Claudia en 1 tweepersoons B&B accommodatie: Bernardo.

Room types

63.57€

Area activities

Le Marche is een vrij onbekend en nog ongerept gebied met middeleeuwse stadjes en steden gelegen tussen de Apennijnen en de Adriatische zee in midden Italië.

Het landschap heeft een gevarieerde flora en fauna. De heuvels zijn er glooiend met wijn- en olijfgaarden, maïs- en graanvelden en lenen zich uitstekend voor het maken van wandel-, fiets- en paardrijtochten. Ook met de auto zijn er mooie tours te maken. Voor motorrijders en fietsers is Le Marche een paradijs!

In ieder dorpje is cultuur te vinden: kastelen, palazzi, kloosters, abdijen, kerken en musea.

Aan de kust liggen uitgestrekte zandstranden en idyllische baaien (Ancona). Authentieke vissers/badplaatsen die rustig, maar ook (Augustus) echt Italiaans druk kunnen zijn.

Veel steden hebben hun authentieke karakter behouden. Vooral Urbino is een culturele topper. Met verder prachtige plaatsen als Ascoli Piceno, Loreto, Cagli en Fano.

Beroemd is de keramiek uit Le Marche.

Perugia en Assisi in Umbria zijn in twee uur te bereiken middels een mooie route door de Apennijnen.

De druipsteengrotten van Frasassi zijn beroemd. In het voorjaar en de zomer valt er te genieten van concerten en opera uitvoeringen, welke niet alleen in de steden maar ook vaak in de kleinere plaatsen georganiseerd worden.

Augustus is de maand van de dorpsfeesten. Een onvergetelijke sfeer!

De keuken van Le Marche biedt een keur aan lokale gerechten met, natuurlijk vooral aan de kust, heerlijke vis.

Mooie DOC wijnen (Verdicchio, Vernaccia, Rosso Conero) zijn te proeven bij vele enoteca´s. Beroemd zijn de truffels.

Hier in het binnenland zijn de prijzen nog schappelijk.

Kortom, vanuit Lucertola is er voor cultuur- en natuurminnaars veel te genieten, sportievelingen komen aan hun trekken. Bij ons is er Rust in overvloed terwijl vertierzoekers aan de kust hun hart kunnen ophalen.

Check in times

Driving directions

Lucertola (3 km van San Lorenzo in Campo) bevindt zich ca. 40 km ten Westen van Ancona en 35 km ten ZO van Urbino. De Apennijnen en Adriatische kust liggen op ca. 25 km.

Met de auto: afstand vanaf Utrecht: ca. 1500 km. Er zijn diverse wegen die naar Rome en Lucertola leiden. Snelst is via de autowegen van Duitsland en Zwitserland (vignet). Raadpleeg voor de doorgaande routes de gratis uitgave "Italië" van de ANWB. Neem ca. 25 Euro mee voor de Italiaanse tolautowegen. Vanaf Bologna de A14 blijven volgen richting Ancona/Bari. Neem na Fano de afslag Marotta/Mondolfo/Pergola (dit is de SS424). Ga richting Pergola. Na 25 km, aankomst in centrum van San Lorenzo in Campo. De routebeschrijving van hieruit naar Lucertola mailen wij u na boeking.

Airports

Vanuit Weeze (vlak over grens bij Nijmegen) vliegt Ryanair op Ancona en Air Berlin (vanuit Amsterdam) op Rimini (vanaf beide vliegvelden nog een uurtje met een huurauto naar Lucertola). KLM vliegt vanuit Amsterdam op Bologna (hierna nog twee uur rijden); Ryanair tevens op Rome. Vanaf Rome is het 3 uur rijden (fraaie route!).

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties