Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Mas Bernadis

Mas Bernadis starstarstar

Les Bois,Robiac Rochessadoule, Languedoc-Roussillon,30160,France
Tel: +33 466604287,
Tap to call +33 466604287
 
Booking on request
Prices from 265.00€ Per week
37.86€ - 37.86€ Mas Bernadis Les Bois, Robiac Rochessadoule, Languedoc-Roussillon, 30160, France +33 466604287 1 2 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

Mas Bernadis is een droomplek waar je de stilte kunt horen. Het ligt in het Nationale Park van de Cevennen, een ruig en dunbevolkte streek waar de tijd nog steeds stil staat.

Als elke klassieke Mas in de Cevennen, gebouwd om het harde boerenleven in de 19e eeuw het hoofd te bieden. Het allereerste gebouw dateert uit 1850 en in de loop van de tijd zijn er steeds delen bij gebouwd. Na de agrarische bestemming is Mas Bernadis gerestaureerd en verbouwd tot een paradijselijk vakantieverblijf dat 4 Gites telt, met elk een eigen karakter en privacy.
Mas Bernadis en alle Gites, liggen midden in de natuur zodat je zeker kunt zijn van rust en stilte. Heb je even genoeg van de stilte dan zijn dorpen als Besseges of Saint Ambroix na een autorit van 10 minuten te bereiken.

Als gast van Mas Bernadis kun u uw verblijf zelf vormgeven. U kunt zelf koken of u kunt zich door ons laten verwennen. Na een frisse duik in het zwembad, loopt u zo naar ons restaurant voor een glas bier uit eigen brouwerij of een glas wijn. In het restaurant serveren wij 5 dagen van de week een dagmenu. Voor ouders van wat kleinere kinderen is het fijn te weten dat vrijwel alle draadloze babyfoons in het restaurant ontvangen kunnen worden. Dit gaat op voor al onze gites. Wilt u buiten het hoofdseizoen verder gaan dan wat wij standaard aanbieden: 7 dagen van de week bij ons eten, een verblijf op basis van half pension of een andere combinatie, dan is dat in overleg ook mogelijk.

Room types

37.86€

Area activities

Een veelzijdige omgeving als de Gard, biedt veel mogelijkheden om te bewegen. Er zijn veel fysieke activiteiten die je in de Gard, vaak in de nabije omgeving van Mas Bernadis, kunt doen. In de Gard is ca. 6.000 km aan wandelpaden uitgezet en bewegwijzerd, met een volledigheid die men niet in Frankrijk verwacht. Een aantal van deze paden zijn ook toegankelijk met de mountainbike, hoewel de fietser hier wat avontuurlijk voor moet zijn ingesteld. Als je gewoon op de weg wil fietsen is dat ook prima mogelijk. Vertrekkend vanuit Mas Bernadis zijn direct rustige en stille wegen te bereiken waar goed gefietst kan worden. Het terrein is wel geaccidenteerd dus een fiets met goede versnellingen en een redelijke conditie is geen overbodige luxe.