Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Minicamping Casa Tartufo

Minicamping Casa Tartufo starstar

Bosco Rotondo 3,Doglio, Marche,60041,Italy
Tel: +39 3313989098,
Tap to call +39 3313989098
 
Booking on request
Prices from 32.50€  Per night
32.50€ - 32.50€ Minicamping Casa Tartufo Bosco Rotondo 3, Doglio, Marche, 60041, Italy +39 3313989098 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Het hele bos is officieel truffel gebied. Een gedeelte hiervan is gereserveerd voor 5 camping plaatsen die voorzien zijn van schaduw. Wij bieden "als 1 van de weinigen in deze omgeving" plaatsen aan die ook geschikt zijn voor caravans en campers. Dit gedeelte is waar u verblijft als u besluit om te komen kamperen.
Het is een aangenaam gebied wat een prachtig panoramisch vergezicht heeft, waar u kunt relaxen en kunt genieten van rust, ruimte en stilte.
Het sanitair-gebouw (op ongeveer 20 meter afstand) is voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels en 2 afwasbakken. Verder is in deze ruimte ook een wasmachine aanwezig.
U kunt desgewenst genieten van een overheerlijk ontbijt verzorgd door onze ontbijt-service.

Het is ook mogelijk om één van onze luxe compleet ingerichte (inclusief keuken en vaste koelkast) 4-persoons vouwwagens te huren.

Pitch types

32.50€

Area activities

In de buurt vindt je de plaatsen Gubbio , Fano, Senigallia en vergeet in Pergola het musuem van de Bronzi Dorati niet, waar beelden uit de romeinse tijd te bezichtigen zijn. Rimini is op ongeveer 5 kwartier rijden en is een van de bekendste badplaatsen aan de Adriatische kust. De Monte Conero is prachtig, maar je kan ook heerlijk wandelen op de Monte Catria of de Monte Cucco. De grotten van Frassasi zijn een must! Het zijn de grootste druipgrotten van heel Europa. klik op onderstaande link voor een virtuele tour. http://www.frasassi.com/

Driving directions

Beschrijving vanaf de autostrada A14 Bologna / Ancona

Na Rimini krijg je o.a. de afslag Fano. De autonavigatie geeft aan deze afslag te nemen. Wij raden aan de volgende (na 14 km) te nemen; afslag Marrotta. Na de tolpoortjes rechsaf richting Pergola en weg volgen tot in San Lorenzo in Campo. In San Lorenzo in Campo links afslaan richting Arcevia (voorbij school a/d rechterzijde) en na de eerste afslag Carbernardi, de tweede afslag Carbernardi nemen (Rechts). In Cabernardi aan het einde van de weg tegenover het winkeltje/bar linksaf slaan. Cabernardi weer uitrijden tot je voor het blauwe bordje met witte letters "Loc. Vallotica" aan de rechterkant (na ongeveer 3 km) een scherpe bocht links ziet. Hier links afslaan richting Doglio / Sementana / Rotondo. Na 1,8 km scherpe bocht naar rechts richting Doglio en ziedaar..........Casa Tartufo (na de bocht aan de rechterkant)

Vanaf de luchthaven Ancona

Neem de snelweg richting Rome. Deze blijf je volgen en gaat over in een tweebaansweg. Na een aantal tunnels neem je afslag Genga/ Grotte di Frasassi en volg je richting Grotte di Frasassi. Na de grotten (je rijdt nu door een soort kloof) volg je richting Sassoferrato. In Sassoferrato volg je richting Pergola. Als je Sassoferrato uit bent rij je op de provinciale weg richting Pergola. Nadat je over een (stenen) bruggetje bent gekomen moet je rechtsaf de afslag Rotondo/Monterosso/Cabernardi nemen. Dit is een bergweg omhoog. Net nieuw geasfalteerd. Zorg dat je op het nieuwe asfalt blijft en volg de weg tot je de afslag naar links tegen komt richting Rotondo/Cabernardi. Volg deze weg tot je in Rotondo komt. Als je langs de witte kerk komt aan de rechterkant moet je rechts van de weg aanhouden. Deze weg gaat naar beneden. Bij het stopbord aangekomen ga je recht door weer omhoog. Deze slingerweg volgen tot je aan de linkerkant een paar grijze containers tegenkomt. Vlak na die containers zie je een bordje "Casa Tartufo" en moet je links aanhouden de weg naar boven volgen. Na de eerste bocht naar links zie je ons huis.

Airports

Luchthaven Ancona.