Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Minicamping Le Marche

Minicamping Le Marche starstar

Contrada Bartolotti 16,Gualdo, Marche,62020,Italy
Tel: +39 0733668141,
Tap to call +39 0733668141
 
Booking on request
Prices from 23.00€  Per night
23.00€ - 23.00€ Minicamping Le Marche Contrada Bartolotti 16, Gualdo, Marche, 62020, Italy +39 0733668141 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Minicamping Le marche bestaat uit 9 plekken en 2 ingerichte caravans. Wij hebben gekozen voor een kleinschalige, autovrije mini camping zodat onze gasten rust, gezelligheid, ontspanning, ruimte, uitzicht, gastvrijheid etc. meer dan voldoende kunnen vinden tijdens hun vakantie in le marche.

Camping le Marche ligt super centraal voor een ieder die het echte Italië wil ontdekken. Zowel de stranden, diversen meren, het Sibillini gebergte, de schilderachtige dorpjes in overvloed, de universiteiten, de steden, de wandel routes, de mountain bike route´s etc. zijn door de perfecte ligging uitstekend te bereiken.

Minicamping Le Marche

heeft 9 heerlijk plekken, verdeeld over 2 terrassen met een prachtig uitzicht, 2 ingerichte caravens. Een nieuw sanitair gebouw met 3 douche´s, 3 toiletten en afwasgelegenheid. Er is geen stroom aanwezig, wel kan men gebruik maken van een gedeelde koelkast.

Pitch types

23.00€

Area activities

Minicamping Le Marche ligt super centraal voor een ieder die het echte Italië wil ontdekken. Zowel de stranden, diversen meren, het Sibillini gebergte, de schilderachtige dorpjes in overvloed, de universiteiten, de steden, de wandel routes, de mountain bike route´s etc. zijn door de perfecte ligging uitstekend te bereiken.

Le Marche is een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, dat gemakkelijk kan wedijveren met Toscane en Umbrië.

Het Sibillini gebergte en het omliggende natuurgebied zijn een paradijs voor wie geïnteresseerd is in de in het wild levende dieren, zeldzame bloemen en vogels. Trekkings kunnen lokaal worden geregeld, met of zonder gids. U kunt genieten van een picknick aan het meer in Fiastra, en zwemmen kan er ook. Een verscheidenheid aan sporten is beschikbaar op korte afstand, zoals paardrijden, mountainbiken, paragliding, boogschieten, Rafting, tokkelen, golf etc etc.

De kust en kuststeden liggen op slechts 40 minuten rijden. De dichtstbijzijnde badplaats is Porto San Giorgio

Tijdens de zomer vinden er een verscheidenheid aan lokale "sagras" (festivals) plaats, met elke stad zijn eigen lekkernijen. Vaak zijn er spelletjes, muziek en dans, die zorgen voor een zeer aangenaam, en, inderdaad, goedkoop avondje uit. Le Marche heeft historische, artistieke en muzikale banden en er zijn tal van bezienswaardigheden op minder dan een uur rijden.

Airports

U vliegt tegenwoordig al vanaf € 12,- retour ! p.p naar Ancona (vliegveld in de buurt) met RYANAIR vanaf Weeze Airport (net over de grens). Nu ook vanaf Einhoven naar Pescara (vliegveld ook in de buurt).