Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Minicamping Le Marronnier

Minicamping Le Marronnier starstar

La Platriere,Lurcy Levis, Auvergne,03320,France
Tel: +33 470673100,
Tap to call +33 470673100
 
Booking on request
Prices from 11.00€  Per night
11.00€ - 11.00€ Minicamping Le Marronnier La Platriere, Lurcy Levis, Auvergne, 03320, France +33 470673100 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

De landelijk gelegen hoeve Le Marronnier bevindt zich in het glooiende heuvellandschap van de Allier, aan de noordwestelijke rand van de Auvergne, in het hart van Frankrijk.

Le Marronnier is een rustieke minicamping met 6 plaatsen op een terrein van
1 hectare. Het kampeerterrein is fraai gelegen in een heuvellandschap midden tussen de weilanden, die omringd zijn door imposante eikenbomen. De streek is hoofdzakelijk agrarisch en is nog nauwelijks door toeristen ontdekt.

Rustiek kamperen betekent hier nog veel ruimte en rust om eens heerlijk te ontspannen, ver weg van het dagelijkse hectische leven. Le Marronnier biedt absoluut waar u naar op zoek bent: gastvrijheid, persoonlijke sfeer en een prachtige natuur. Een omgeving met vele soorten zang- en roofvogels, vlinders, egels, eekhoorns en de bijzonder mooie hop. Tijdens wandelingen en fietstochten worden vaak reeën, everzwijnen en edelherten gespot.

Onze kampeergasten kunnen een plek zoeken in de boomgaard of op het grote weiland. In de boomgaard staan diverse fruitbomen, notenbomen en een reusachtige lindeboom, die voor schaduw zorgen. Op ons terrein vindt u her en der zitjes of banken, vanwaar u kunt genieten van het magnifieke uitzicht over een liefelijk landschap.

Het splinternieuwe en keurig verzorgde sanitair biedt alles wat u nodig heeft. Campers kunnen het afvalwater echter niet bij ons lozen. Hiervoor kunt u terecht bij het lozingspunt in Lurcy-Lévis. Het chemisch toilet kunt u alleen lozen, als u biologisch afbreekbare producten gebruikt.

Welopgevoede huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

Pitch types

11.00€

Area activities

De prachtige omgeving met z´n zacht glooiend landschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Meer dan 20 uitgezette wandel- en fietsroutes voeren u door het hart van dit gebied met prachtige vergezichten, uitgestrekte bossen, indrukwekkende kastelen, Romaanse kerkjes en mysterieuze ruïnes.

Le Marronnier ligt nabij het grootste eikenbos van Europa, La Forêt de Tronçais. Ook hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen of zwemmen in een van de meertjes. In de nabije omgeving zijn er mogelijkheden tot golfen, paardrijden en kanoën. Of wat dacht u van een tocht met een spoorwegfiets of een middagje karpervissen. Een kuur in een van de thermale baden geeft u de ontspanning en rust die u zoekt.

Vanaf Le Marronnier zijn er ook prachtige auto- en motortochten te ondernemen. De grillige rotsen van de Gorges de la Sioule en de Monts de la Madeleine zijn zeker een rit waard.

Zoekt u sensatie, het autocircuit Magny-Cours bevindt zich op slechts 30 km van onze hoeve.