Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Minicamping Le Pagnon

Minicamping Le Pagnon starstarstar

Le Pagnon,Saint Mesmin, Aquitaine,24270,France
Tel: +33 553528680,
Tap to call +33 553528680
 
Booking on request
Prices from 15.00€  Per night
15.00€ - 15.00€ Minicamping Le Pagnon Le Pagnon, Saint Mesmin, Aquitaine, 24270, France +33 553528680 1 Tent pitch 2 person 2
Tariff / Tent pitch 2 person / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 15 Monday, 06 February 2023

 

Le Pagnon is de ideale gelegenheid om uw vakantie door te brengen. Het terrein ligt aan de rand van het bos, u kunt van de heerlijke rust genieten en de geluiden van de vogels zijn het enige wat u hoort. Er zijn zes staplaatsen op le Pagnon; u heeft dus alle ruimte om u heen, en u kunt genieten van een heerlijk uitzicht over de glooiende omgeving. Natuurlijk mag u gebruik maken van onze luie ligstoelen. WiFi in de kantine.

We hebben een grote kantine, waarin een aanrecht en een gootsteen met warm en koud stromend water en een koelkast. U kunt hier ook eten aan de grote eikenhouten tafel.
Het is een camping a la ferme, wij hebben vier kipjes en dus verkopen we ook verse eieren, zelfgemaakte jam en walnoten uit eigen tuin.

Op uw verzoek maken wij heerlijke frietjes en een hamburger, om uw maaltijd makkelijk te maken.

Een toilettafel om uw haar te föhnen of om u te scheren, behoort bij de uitrusting van camping Le Pagnon. Een luxe ruime douche en vaste wastafel bevinden zich in de badkamer op camping Le Pagnon. Het toilet is apart.
Verder is er een grote kast met spelletjes, waar u zich op een regenachtige dag mee kunt vermaken. De kantine is ook heerlijk koel, als het buiten warm is. En natuurlijk een jeu-de-boulebaan!

Wij zijn geopend vanaf 1 april t/m eind oktober. U kunt natuurlijk op de bonnefooi langskomen, maar we hebben liever, dat u even reserveert van te voren. een mailtje of telefoontje is voldoende. Natuurlijk beschikken wij over goede camping-stroom aansluitingen, van 220 volt.

Orangerie

Onze Orangerie is net zo excentriek en heeft een uitstraling van de bekende zestiger jaren. Veel mensen hebben nog goede herinneringen aan deze tijden: voor het eerst naar het buitenland met de kinderen. Wij hebben alles authentiek zestiger jaren gehouden, zowel het interieur als de inrichting. Haal nu de goede herinneringen maar op!

Natuurlijk is het een naam met een knipoog. Ondanks de zestiger jaren uitstraling heeft u natuurlijk anno 2000 alle comfort, die u in deze moderne tijd verlangt De caravan staat op camping le Pagnon, met een autentieke Perigordaanse kantine, met een uitstekende douche en vaste wastafel, een aanrecht met warm en koud stromend water en schoon sanitair.

Pitch types

15.00€

Area activities

golfen....zwemmen....vissen..... waterskieën....wandelen.... kanoën....... paardrijden......... dat alles is mogelijk in de omgeving van le Pagnon!

Zwemmen, kunt op diverse plaatsen nabij St.Mesmin. Allereerst in de Auvézère, nabij le Moulin in St. Mesmin. Maar ook mooi is het meer van Rouffiac, nabij Lanouaille, waar u een hele dag kunt doorbrengen aan het zandstrand. Er is een restaurantje, dus het zal u aan niets ontbreken. U kunt er ook waterskiën. Belangrijker is, dat er onder bewaking gezwommen kan worden, dus ook voor de kleintjes onder u zeer geschikt.

De meeste gasten gaan wandelen op een de vele uitgezette wandelpaden, op zoek naar roofvogels, wilde orchideën ( in het voorjaar) en tamme kastanjes (in het najaar) Wij hebben diverse wandelkaarten voor u ter beschikking. Misschien ziet u wel een hertje onderweg. Natuur, in de ruimste zin van het woord, bestaat hier nog. Maak eens een wandeling naar de heilige bron van St.Mesmin, of naar de cascade van Saut Ruban, verborgen en alleen voor wandelaars te bereiken.

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties