Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Minicamping Viora

Minicamping Viora starstarstar

via Viora 17,Paroldo, Piemonte,12070,Italy
Tel: +39 0174 789017,
Tap to call +39 0174 789017
 
Booking on request
Prices from 23.00€  Per night
23.00€ - 23.00€ Minicamping Viora via Viora 17, Paroldo, Piemonte, 12070, Italy +39 0174 789017 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Agriturismo Camping Viora, rustiek kamperen op een kleine camping in zuid Piemonte in de streek Le Langhe. Onze mini-camping heeft een kleinschalig terrein, heeft een zeer mooie ligging, eenvoudig, is omringd door vrije natuur en is ver weg van de drukte. Elk terras heeft een adembenemend uitzicht over de groene heuvels van de Langhe met op de achtergrond de Alpi Marittime (zee-alpen). Bergen of de kust zijn in korte tijd te bereiken. Wijn proeven in een cantina (wijnkelder) waar u op Italiaanse manier gastvrij word ontvangen. Er komen hier zeer goede wijnen vandaan zoals de Dolcetto, Barbera, Nebbiolo en de absolute Italiaanse topwijn Barolo, dus wie van goede wijn houd komt hier ruimschoots aan z´n trekken. De Langhe streek heeft een zeer rijke gastronomische cultuur. Uit eten in een Trattoria of Osteria is een ware belevenis. In Paroldo en het nabij gelegen Murazzano kunnen we u diverse restaurants aanbevelen. Het gebied kent nog geen massa toerisme maar geniet wel een snel groeiende belangstelling. Wie Italië in z´n echte doen en laten wilt beleven is van harte welkom in de Lange op onze Camping Viora. Kamperen bij de boer in Piemonte, Italie.

De Kampeerplaatsen

Agriturismo Camping Viora is een mini camping met 10 kampeer- plaatsen waaronder een ingerichte tent, van alle kampeergemakken voorzien. De kampeerplaatsen zijn allemaal ± 100 m², ondergrond bestaat uit gras en zijn verdeeld over 3 delen. De terrassen zijn zo gelegen dat allen uitzicht hebben over de vallei, het heuvel-landschap met daarachter de alpen die Italie van Frankrijk scheiden. Camping Viora ligt op 630 meter hoogte. De camping en ons terrein is omgeven door vrije natuur. De smalle autoweg, waar overigens maar weinig verkeer rijd, is ver van de camping verwijdert waardoor u het gevoel heeft ver van de bewoonde wereld te zijn. Ook het kampeerterrein is autovrij maar er is uiteraard gelegenheid om

uit en in te laden. Uw auto kunt u op korte afstand parkeren. De auto´s kunnen absoluut niet op de terrassen worden geplaatst. Ook niet bij aankomst. Een gezamenlijk water tappunt is aanwezig op het terras bij de tenten.

Pitch types

23.00€

Area activities

Voor wie zijn wandelschoenen aantrekt om een mooie wandeling in de natuur te maken kan hier weken z´n gang gaan op de vele uitgezette wandelroutes. Zelf een mooie route uitstippelen kan natuurlijk ook. Zeker ook de geoefende wandelaar kan hier urenlang genieten van elke kilometer met vele vergezichten. Ook ons eigen terrein en de daaromheen liggende bossen en ravijnen kennen nog vele geheimen en kan men er uren op avontuur.

Voor de wat meer getrainde fietser zijn er voldoende mogelijkheden om de krachten op de proef te stellen. De wegen zijn zo nu en dan gemeen stijl. In bijna elk dorpje is er wel de mogelijkheid om de innerlijke mens weer wat op krachten te brengen door middel van een drankje of een hapje. Of gewoon met de auto een stukje de omgeving verkennen en langs tal van leuke plaatsjes te rijden.