Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Moulin de Courcueil

Moulin de Courcueil starstarstar

.,Ecueillé, Centre,36240,France
Tel: +33 647459951,
Tap to call +33 647459951
 
Booking on request
Prices from 575.00€ Per week
82.14€ - 82.14€ Moulin de Courcueil ., Ecueillé, Centre, 36240, France +33 647459951 1 2 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

In Midden-Frankrijk, vlakbij de grote Loire kastelen, net ten noorden van het natuurreservaat Parc de la Brenne (Des Milles Etangs), gaan cultuur, natuur en gastronomie hand in hand samen.

Hier is de in 1860 gebouwde, smaakvol gerestaureerde watermolen "Moulin de Courcueil" gelegen. Op het terrein van 7 ha staan, direct aan het pittoreske riviertje de Tourmente, de watermolen met diverse gebouwen tussen de bomen, boomgaard en grote gazons.

De perfecte gelegenheid voor rustzoekers, wandelaars, fiets-, natuur- en cultuurliefhebbers, sportvissers etc. om in uw vakantie tot rust te komen.

"Moulin de Courcueil" ligt tussen Tours en Chateauroux, zo´n 650km van Breda. Ten zuiden van de grote Loire kastelen en ten noorden van één van de grootste vogelreservaten van Europa, het gebied van de "Duizend Meren". Het domein van 7 ha met bossen en weilanden wordt door de lokale bevolking ook wel het ´Paradis´ genoemd en bestaat uit diverse gebouwen. Het ´Maison de Maître´, annex watermolen (anno 1860), is erg ruim en licht. Daarnaast zijn er nog diverse gebouwen, waaronder een compleet uitgerust appartement voor 6 personen en een studio voor 2 personen. Goed toeven is het in en aan het prachtig gelegen zwembad.

Verhuur

Voor uw zeer ontspannen verblijf op het typisch Franse, karaktervolle domein "Moulin de Courcueil" in Midden-Frankrijk heeft u twee keuzes:

De watermolen zelf met zijn enorme ruimtes, binnen via een glazen wand zicht op het oude rad en buiten op de boomgaard, park, zwembad en de molenbeek die onder het huis doorstroomt (8 personen).

De gite, het appartement, met al zijn luxe en charme (6 personen). Eigen tuin aan de kabbelende beek, met volop zon maar ook schaduwplekjes. Uitkijkend op de weides en de bosrand waar in de ochtenden herten en andere dieren te zien zijn.

Room types

82.14€

Area activities

"Moulin de Courcueil" ligt aan een rustige, doodlopende weg op 2,5 km van het dorp Ecueillé, met alle benodigde voorzieningen. Het van oorsprong middeleeuwse dorp bezit nog een oud Romaans kerkje. Diverse meertjes (vissen, surfen etc.) op enkele kilometers afstand. Wandel- en fietsroutes volop aanwezig, zelfs direct vanuit uw appartement.

Eén van de grootste dierentuinen van Frankrijk, de Zoo van Beauval, meer dan 4600 dieren op 20 km. Het prachtige vogelreservaat De la Brenne ("park der duizend meren") op 35 km afstand. Zeer mooie golfterreinen (18 holes) binnen bereik, op 35 en 45 km. De streek is "bezaaid" met de schitterendste kleine en grote kastelen, o.a. Valencay, Chenonceau, Cheverny, Chambord (vanaf 19 km). Historische steden als Tours en kustplaatsen als La Rochelle op 1 à 2 uur rijden.
Ook de Bourgondiërs onder ons komen aan hun trekken met de vele wijngaarden (Touraine) en de streek is bekend om zijn verrukkelijke geitenkazen.