Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Moulin le Thieloup

Moulin le Thieloup starstarstar

2 le Thieloup,Aillevillers et Lyaumont, Franche-Comte,70320,France
Tel: +33 363479036,
Tap to call +33 363479036
 
Booking on request
Prices from 72.50€  Per night
72.50€ - 72.50€ Moulin le Thieloup 2 le Thieloup, Aillevillers et Lyaumont, Franche-Comte, 70320, France +33 363479036 1 2 Kamer Appartement 4
Tariff / 2 Kamer Appartement / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 72.5 Saturday, 11 March 2023

 

In Noord Frankrijk, aan de zuidelijke rand van de Vogezen, op ongeveer 600km vanaf Utrecht ligt Moulin le Thieloup. Het is een prachtige sfeervolle oude watermolen aan het riviertje l´Augronne.
Vroeger deed de molen dienst als graanmolen en later, tot 1998, als houtzaagmolen. Tegenwoordig biedt de molen plaats aan 4 luxe appartementen voor twee, drie of vier personen. Voor groepen hebben wij plaats t/m 14 personen.

Onze ruime appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden ook voor een langer verblijf een uitstekend comfort. Elk appartement heeft een woonkamer, aparte slaapkamer(s) en een luxe badkamer. Dagelijks ontvangt u schone handdoeken en wordt uw appartement gereinigd.

Chambres d´Hôtes

Moulin le Thieloup biedt u de mogelijkheid voor een stevig ontbijt en ´s avond een drie-gangen diner. Wij kennen geen vaste tijden voor het ontbijt en diner, u kunt dit geheel zelf bepalen. Het ontbijt en diner serveren wij in onze eetkamer Chez Naomi of, bij mooi weer, buiten. Om de grote evenementen zoals het EK en de Tour de France te volgen is daar een TV aanwezig.
U kunt het ontbijt of diner ter plekke bij ons bestellen, een aantrekkelijk arrangement boeken of u kunt in uw appartement uw eigen ontbijt of diner verzorgen. Voor uw eigen ontbijt is het mogelijk vers brood bij ons te bestellen.

Onze grote tuin van 2 Ha. met grote vijver biedt u alle mogelijkheid om lekker te genieten van de rust. Op verschillende plekjes staan zitjes en ligbedden zodat u in alle privacy uw boek kunt lezen, gewoon even niets doen of een hengeltje kan uitgooien in de vijver.

Wij heten u binnenkort graag welkom!

Room types

72.50€

Area activities

Wandelen in de Vogezen - Noord Frankrijk

De Vogezen en de Haute Saone zijn bij uitstek gebieden om prachtige wandelingen te maken. Het afwisselende landschap bestaat uit bossen, riviertjes en prachtige uitzichten. De rust, de ruimte en de slaperige dorpjes zijn een genot voor iedere wandelaar. Tijdens uw wandeling door het zuidelijkste puntje van de Vogezen loopt u ook grote kans reëen, vossen, roofvogels of ander wild "tegen het lijf" te lopen.

Wij beschikken over een groot aantal wandelingen welke allemaal duidelijk zijn beschreven. Het grootste deel van deze wandelingen zijn gemaakt en beschreven door http://vanderkamp.free.fr/.Naast deze beschreven wandelingen zijn er natuurlijk veel spontane wandelmogelijkheden en uitgezette routes.

Langlaufen in de Vogezen - Wintersport Frankrijk

Girmont Val d´Ajol
Op ongeveer 20 km afstand van Moulin le Thieloup bevindt zich het langlaufgebied van Girmont Val d´Ajol. De ruim 80 km uitgezette loipes zijn onderverdeeld in 12 pistes (6 groene, 4 blauwe en 2 rode) en bevinden zich op een hoogte van 650 tot 803 meter. De overige activiteiten in dit wintersport gebied bestaan uit een uitgezette sneeuwschoenwandeling, een sleepiste en gewone wandelroutes.

La Bresse-Lispach
Op een klein uurtje rijden ligt het grootste langlaufgebied in de Vogezen met onder meer een speciale hoek voor beginners, een Nordic´park, een biatlonstadion en een paar gezellige uitspanningen. 50 km uitgezette loipes, verbonden met die van Gérardmer – Xonrupt-Longemer. 3 groene, 2 blauwe en 3 rode pistes. De overige activiteiten in de wintersport gebied bestaan uit 6 uitgezette sneeuwschoenwandeltochten (40 km), 6 km gewone wandeltochten, een sleepiste in La Bresse-Hohneck en een in La Bresse-Lispach.
De sneeuwschoenwandelingen worden begeleid door erkende gidsen van het Bureau Montagne Hautes-Vosges.

Skien in de Vogezen - Wintersport Frankrijk

Op nog geen uur rijden van Moulin le Thieloup ligt La Bresse Hohneck, het grootste ski-gebied van noord-oost Frankrijk.
Het gebied beslaat 220 hectares en heeft 37 skipistes in de catagorieën groen, blauw, rood en zwart. Op de pistes vindt u diverse restaurants waar u onderweg even kunt uitblazen of kan genieten van een stevige lunch.
Er zijn verschillende ski passen te koop voor de ochtend, middag, avond of hele dag. De prijs is afhankelijk van de periode en het aantal dagen dat u wilt skiën. Een pas voor een volwassene voor een hele dag op het Grand Domain varieert tussen de € 17,50 en € 24,20 per dag. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor zowel skieënde als niet skieënde kinderen zijn er verschillene mogelijkheden.

Wilt u overdag genieten van een actieve dag skiën in een prachtig wintersport gebied en s´avonds heerlijk tot rust komen in een ruim appartement met een heerlijke badkamer dan is Moulin le Thieloup en prima keuze.

Check in times

Driving directions

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties