Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Pillangó Tanya

Pillangó Tanya starstarstar

.,Kisbudmer, Baranya,.,Hongarije
Tel: .,
Tap to call .
 
Booking on request
Prices from 250.00€ Per week
Pillangó Tanya ., Kisbudmer, Baranya, ., Hongarije .
/ / / /

 

Het vrijliggende Vlinderboerderijtje (hongaars: Pillangó Tanya) is pittoresk gelegen tegen een kleine heuvel en is omgeven door bos waardoor privacy gegarandeerd is. Vanaf een met wijnranken omzoomd terras heeft u vrij uitzicht op het fraaie heuvelachtige landschap van zuid west Hongarije. Het huis ligt op een rustige locatie aan de rand van het dorp, heeft geen directe buren en is van alle gemakken voorzien.

In de omgeving zijn verschillende heerlijke thermaalbaden, een groot zwemmeer (Orfü), het fraaie Mecsekgebergte en een activiteitenpark (Mecsextrem). Ook dagtrips naar het toeristische Balatonmeer, betoverend Boedapest en het nabije buurland Kroatië is van hieruit goed te doen. De fraaie, cultuurrijke provinciehoofdstad Pécs ligt op slechts 20 minuten rijden. Op korte afstand liggen de pittoreske wijnstadjes Villany en Bóly die via een panoramische ´wijnfietsroute´ goed per fiets bereikbaar zijn (met gratis gebruik van twee electrische fietsen voor de huurperiode!). Voor afkoeling zet u zelf eenvoudig de opblaasbare jacuzzi in de tuin op.

Vanaf Vliegveld Boedapest is het huisje over zeer goede snelwegen bereikbaar (reistijd 2 uur). Kisbudmér heeft een fraai 17e eeuws kerkje, er is een levensmiddelenwinkel voor uw dagelijkse boodschappen en een bushalte. Voor de kinderen is er een trapveldje met doelen. Voor overige zaken zoals restaurants en supermarkten gaat u naar het iets grotere buurdorp Borjád of naar de nabije stadjes Villány en Bóly (waar een toeristen informatiekantoor is gevestigd). Wat verder weg, in de grotere steden Mohács en Pécs zijn grote supermarkten die 24 uur per dag zijn geopend.

Vakantieboerderij Pillangó Tanya is een circa 100 jaar oud Zwabisch boerderijtje dat met respect is gerestaureerd en gelegen is in een typisch Zwabisch dorpje. Hier beleeft u de sfeer van het authentieke Hongarije, maar met het gebruiksgemak en comfort van nu!

3 Kamer Appartement

Features