Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Podere Sei Poorte

Podere Sei Poorte starstarstar

Via Petricci 14,Monteciccardo, Marche,61020,Italy
Tel: +39 0721910286,
Tap to call +39 0721910286
 
Booking on request
Prices from 24.00€  Per night
24.00€ - 24.00€ Podere Sei Poorte Via Petricci 14, Monteciccardo, Marche, 61020, Italy +39 0721910286 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Een zeer ruim opgezette, rustieke familiecamping waar men in een natuurlijke en ontspannen omgeving kan genieten van de luxe van eenvoud. Op P6P bieden wij, de familie Poorte en Staff, aan fervente kampeerders de service van een ´hotel´ in de natuur, met een ambiance waarin men zich warm ontvangen en welkom voelt.

Het gezellige terras bij de boerderij biedt een fantastisch uitzicht over de heuvels en leent zich uitstekend voor een heerlijke cappuccino in de ochtend, een spelletje risk met de kids of voor een lekker aperitiefje met een fijn boek en een heerlijke Italiaanse maaltijd.
De bar is een knusse kroeg waar echt Brand bier getapt wordt, waar men kan genieten van verschillende streekwijnen en waar de Italiaanse likeurtjes klaar staan om ontdekt te worden.

Lekker veel ruimte en privacy

Deze nieuwe rustieke camping, met 100 zeer ruime staanplaatsen van ca. 150 m2, 8 Mobilhomes, 4 Lodgetenten (met eigen sanitair) en 8 ingerichte Bungalowtenten, ligt in de rustige groene heuvels in het noorden van de Marche, tussen Pesaro en Fano, op 20 km van de Adriatische kust.

Wat er opvalt, is de rust. De geluiden van de natuur zullen u als muziek in de oren klinken.
De plaatsen bieden veel privacy en hebben allemaal een prachtig vrij uitzicht, want doordat de plaatsen op verschillende plateaus liggen kijkt men over de andere tenten en caravans heen. Iedere plaats is voorzien van elektriciteit (6A, CEE aansluiting), en vrijwel allemaal hebben ze op de plaats zelf beschikking over stromend water.

Pitch types

24.00€

Area activities

Voor de kids is er in het hoogseizoen op camping P6P een uitdagend en spannend Animatitu-programma. Zij worden als zij dat willen betrokken in het maken van het programma. Er is iedere maandag morgen om 10.00 uur een jeugdvergadering, waarin samen het thema van de week wordt bepaald. De kids mogen zelf ideeën aandragen en met de groep wordt er dan een keuze gemaakt. Zo kan dat bijvoorbeeld zijn Jungle, Romeinen, Sterren in de natuur, Back to the Future, Hollywood en Olympische Spelen. Er wordt daarna aan hen gevraagd om binnen dat thema dingen te bedenken die ze graag willen doen, iets creatiefs, iets spannends, iets met water, iets sportiefs, iets culinairs, iets overdag en iets ´s nachts, noem maar op....

Aan de hand van deze wensen maakt het animatieteam iedere week een ander weekprogramma. Hierdoor weten de jongelui precies wanneer wat gaat gebeuren en is het voor hen mogelijk om te onderhandelen met hun ouders wanneer ze echt op de camping willen blijven en wanneer ze beschikbaar zijn voor een uitje....
Op sportief gebied is er voor elk wat wils, een ruim zwembad van 8 bij 16 meter (1.40 meter diep), natuurlijke speelterreinen, een tafeltennistafel, een trampoline, een basketbal plek, een jeu de boules baan en een trapveldje.
Bovendien lenen de omliggende heuvels zich uitstekend voor sportieve wandel- en fietstochten.
Er zijn vanuit de camping en in de regio verschillende uitgestippelde routes maar natuurlijk ook plekjes te over om zelf te ontdekken.