Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Tannes Stuga

Tannes Stuga starstar

Rökevägen 17,Vastra Torup, Skane Lan,28292,Sweden
Tel: +46 45152165,
Tap to call +46 45152165
 
Booking on request
Prices from 490.00€ Per week
70.00€ - 70.00€ Tannes Stuga Rökevägen 17, Vastra Torup, Skane Lan, 28292, Sweden +46 45152165 1 2 Kamer Appartement 2
Tariff / 2 Kamer Appartement / Minimum days 1 Maximum days 1000 / Min people 1 Max people 1 / 1 70 Wednesday, 14 December 2022

 

Zweden het land met de vele meren, bossen. Langs de 21 komend van Helsingborg richting Kristianstad ligt 20 km voor Hässleholm, in een mooie omgeving met meren en bossen, het dorp Västra Torup. Je kunt er wandelen, fietsen, zwemmen, tennissen, golfen, kanoën en vissen. Skånes mooiste golfbaan ligt op 6 km afstand. Welkom in Svenstorp ... in de bosrijke omgeving van Noord Skåne.

15 jaar geleden zijn wij, Wim en Tanne, wegens Wim zijn werk naar Zweden vertrokken.Tanne is hier eerst met B&B begonnen, om daarna haar gallerie te openen.Hier kun je onder het genot van een kop koffie of thee genieten van het werk van haar overleden vader " Charles Louis Vennik" (op afspraak). Ook haar eigen creaties zijn hier te vinden. Vorig jaar en dit jaar zijn er ook een paar mooie, idyllische huisjes bij gekomen..Svenstorps Lycka, in de zomer van 2009 Tawibo stuga als laatste een super huisje voor 2 personen, " Svenstorps Stjärnan". In Hoefijzergårds B&B en/of Hoefijzergårds guesthouse kunt u één overnachting, een weekend, een week of langer genieten van de mooie landschap in zuid Zweden.

Voor ons is het landschap, datgene wat wij zelf van Zweden verwachtte!Meertjes, bossen, herten, elanden (zie je als je geluk hebt!) en ruimte. Dat maar 900km van Utrecht verwijderd! Wij wonen zelf op 3,5 km afstand, en zijn altijd voor u, indien nodig, aanwezig.De 60m² grote Stuga (vakantiehuis) op 1250 m² eigen grond gelegen . De stuga ligt aan de rand van het bos ,Slechts 1,5 km van het merengebied, waar onze kano ligt. (Roeiboot soms mogelijk, in overleg met andere gasten). Ook kunt u hier zwemmen, vissen en kanovaren U kunt wandelen of fietsen door de schitterende natuur van "Gustafsborg". Een meren - en natuurgebied van 6 km².

Room types

70.00€

Area activities

Check in times

Driving directions

E22/E47 Hamburg richting PuttgardenPuttgarden de boot naar Rödby. Ongeveer 45 min. varen.Dan neemt u de E47 naar Helsingör.Daar de boot naar Helsingborg.(Of Rödby-Kopenhagen en de brug naar Malmö)Van Helsingborg richting Stockholm. Na Åstorp verlaat u de E4 neemt u de 21 richting Kristianstad, Als u Perstorp voorbij bent, nog 7 km naar Västra Torup. Na ongeveer 500m na het bordje V.Torup links af in de richtung Röke.Nu rijdt u al op de Rökevägen. Na de kerk aan uw rechterhand, nog 200 m. Nu ziet u ons gele huis met rood dak aan uw linkerhand liggen. Hoefijzergård B&B.Dit is Rökevägen 17Hier kunt u de sleutel van "Minnebostuga" afhalen.

Airports

Other transport

Policies & disclaimers

 Powered by Jomres

Syndicated properties