Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Villa Bouten

Villa Bouten starstarstarstar

Ady E utca 5,Fertoszentmiklos, Gyor-Moson-Sopron,9444,Hongarije
Tel: +31 77 3073756,
Tap to call +31 77 3073756
 
Booking on request
Prices from 395.00€ Per week
56.43€ - 56.43€ Villa Bouten Ady E utca 5, Fertoszentmiklos, Gyor-Moson-Sopron, 9444, Hongarije +31 77 3073756 1 3 Kamer Appartement 4
/ / / /

 

Op nog geen 1200 kilometer van Utrecht ligt Fertószentmiklós, een dorpje met stadsrechten, in de gemeente Fertód.
Hier heeft de familie Bouten een villa laten bouwen die van alle gemakken voorzien is. Het huis is opgeleverd op 1 april 2002 en is sindsdien te huur.

De Villa

De villa is van uitzonderlijke architectonische vorm, waardoor het pand een geheel eigen karakter heeft gekregen. Bovendien is hij van alle gemakken voorzien: van luxe inbouwkeuken tot en met twee luxe badkamers en een overdekt terras. Veel privacy en geen inkijk van de buren of vanaf de straat, en aan de achterzijde een eigen zwembad.

De villa is op een ruime kavel gebouwd en compleet ingericht voor maximaal acht personen. Hij onderscheidt zich door zijn bouw en inrichting doordat bij de uitvoering Nederlandse (West-Europese ) standaarden zijn toegepast. Het pand is uitstekend tegen koude en met name warmte geïsoleerd.

De architect, de plaatselijke aannemer en de opdrachtgever, die zelf actief is geweest als projectleider
in de bouw, hebben tot in de kleinste details aandacht besteed aan de afwerking van de villa. Het resultaat: een bouwwerk dat warmte uitstraalt

Indeling

Begane grond: grote hall, ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Drie ruime slaapkamers, elke voor twee personen, een kinderslaapkamer voor twee personen, drie luxe badkamers met ligbad, douches, wastafels en toiletten. Bijkeuken met wasmachine. Garderobe en opslagruimte.

Overige voorzieningen

cv, satelliet-tv, radio, luxe keuken met gaskookplaat, koelkast
met aparte diepvriesruimte, magnetron en keukengereedschap. In de tuin een verlicht zwembad ( 8 x 4 meter ) met professionele zuiveringsinstallatie.

Room types

56.43€

Area activities

In de directe omgeving van Fertószentmiklós vindt u een breed scala aan bezienswaardigheden. Op ongeveer 8 kilometer ligt de Neusiedler See ( Fertó tó ), waarlangs het grootste vogelreservaat van Europa zich uitstrekt, voorzien van uitkijkplaatsen en prachtige fietsroutes. De Neusiedler Seeroute, is in omtrek 126 km lang, in etappes af te leggen, en routes in de directe omgeving De Neusiedler See is een groot meer, dat zich voor een deel op Hongaars grondgebied bevindt. Erlangs ligt een fietsroute, die door diverse dorpjes in Oostenrijk en Hongarije voert.

Op nog geen 2 kilometer van uw vakantieverblijf staat het beroemde Eszterhazykasteel, waar Joseph Haydn ooit 28 jaar lang hofdirigent was. Dit kasteel is met het paleis van Versailles en Schloss Schónbrunn een van de drie echt authentieke Barok Rococo kastelen in de wereld. In dit kasteel worden ter nagedachtenis aan Haydn frequent muziekfestivals met koren en orkesten uit de gehele wereld gehouden.

Op 20 minuten rijden van uw verblijfplaats ligt het plaatsje Búk, met zijn grootste golfbaan van Hongarije met 9 en 18 holes. Het geneeskrachtige bad bezit 14 bassins, waarvan 4 met thermaal water, die het hele jaar geopend zijn. Voor behandeling van problemen met het bewegingsapparaat en de spijsverteringsorganen en van bloedsomloopklachten worden speciale kuren toegepast, eveneens in het plaatsje Búk.

Fertószentmiklós is een exclusief oord waar u alles treft wat een vakantie compleet maakt. Behalve wijngaarden met een eeuwenoude traditie vindt u in de directe omgeving diverse culinaire trekpleisters, alsook een manege, stranden, thermale baden, golfbanen en tennisbanen. Daarnaast zijn er meren voor de hengelsport en velden en bosrijk gebied voor de jachtsport .Weliswaar heeft Fertószentmiklós een dorpse uitstraling, maar er is voldoende keus aan winkels voor dagelijkse inkopen. Bovendien zijn er uitstekende restaurants met een rijke keuze aan lokale wijnen. Vlak bij de villa, op 3 à 4 minuten lopen, bevinden zich winkels, supermarkten en restaurants.