Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Zur alten Linde

Zur alten Linde starstarstar

Lindenallee 28,Deidenberg, Liege,4770,Belgium
Tel: +32 80 571592,
Tap to call +32 80 571592
 
Booking on request
Prices from 375.00€ Per week
53.57€ - 53.57€ Zur alten Linde Lindenallee 28, Deidenberg, Liege, 4770, Belgium +32 80 571592 1 3 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

In een prachtige omgeving in de Oostkantons en aan de voet van de Hoge Venen hebben we in 2000 een oude Ardense boerderij uit 1897 gekocht in het dorpje Deidenberg (gemeente Amel). We hebben deze met veel liefde en zorg verbouwd tot onze woning en een sfeervol vakantiehuis: "Zur alten Linde".

Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd met oog voor detail en respect voor het oude karakter. Het is een modern, comfortabel verblijf geworden dat door het behoud van de oorspronkelijke kenmerken een heel eigen sfeer uitademt.

Het vakantiehuis is vernoemd naar de oude linden waar het huis op uitziet. Ze zijn slechts een voorproefje van onze prachtige omgeving.

Diegene die zin heeft in een heerlijk "even eruit gevoel", is bij ons op het juiste adres. U kunt van alles, u hoeft niets. Vindt u het leuk om uitgebreid te kokkerellen dan voelt u zich vast thuis in de uitgebreide keuken. Heeft u geen zin om te koken, dan kunt u bij ons een smakelijke maaltijd bestellen.

Uw gastenpaar

Uw gastvrouw en -heer zijn Marion en Jeroen Dijsselbloem. Ze zijn van origine Nederlands maar wonen al 10 jaar in België. Zij spreken Duits, Frans, Engels en natuurlijk Nederlands.

Liefde voor lekker eten

Om de internationale keuken wat meer bekendheid te geven bij de plaatselijke bevolking geeft Marion kooklessen. Met hetzelfde enthousiasme en liefde voor lekker eten zal ze u een smakelijke maaltijd voorzetten als u dit wilt.

Room types

53.57€

Area activities

Ons dorpje Deidenberg ligt in een prachtige omgeving in de Oostkantons. Hoewel uiterst oost gelegen, spreekt men toch van het groene "hart" van België. De mensen erg zijn vriendelijk, gastvrij en duitstalig.

De natuur in de Eifel-Ardennen laat niets te wensen over. Onze "achtertuin" is beschermd natuurgebied waar de Amblève doorheen stroomt en een schat aan vogels te zien is.

Het gebied heeft adembenemende seizoenen, afwisselende landschappen, gezellige plaatsjes, gastronomie, leuke rommelmarkten, veel recreatieve en sportieve mogelijkheden. Vanwege de hoogte zijn er in de winter ook veel wintersportmogelijkheden.

Vers brood haalt u ´s morgens bij de bakker aan de overkant, Ardenner ham bij onze buurman de slager. Winkels en banken zijn in het gezellige plaatsje St. Vith op een afstand van 8 km.