Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Domaine du Bourg

Domaine du Bourg starstarstar

04 Chemin des Terriens,Gannay sur Loire, Auvergne,03230,France
Tel: +33 470434901,
Tap to call +33 470434901
 
Booking on request
Prices from 138.00€ Per week
19.71€ - 19.71€ Domaine du Bourg 04 Chemin des Terriens, Gannay sur Loire, Auvergne, 03230, France +33 470434901 1 2 Kamer Appartement 2
/ / / /

 

Bij ons kunt u vakantiehuizen (gîtes), kamers (met ontbijt) of een caravan huren, slapen in een trekkershut of een plaats op de camping reserveren. Het domaine beslaat ruim twee hectares. We willen het geheel kleinschalig houden, dat betekent dus geen disco, geen georganiseerde animaties, maar wèl gezelligheid, rust, ruimte voor de kids en (als u wilt) een prettig gesprek met de andere gasten. Wilt u echt helemaal niets aan het hoofd hebben, schuif dan aan voor ons uitgebreide ontbijt en avond eten.

Graag tot ziens op ons domaine!

In de étable, de voormalige koeienstal zijn drie ruime kamers, alle met douche, toilet en wastafel. Er zijn kamers voor 2, 3 en 4 personen en wanneer nodig zetten we gewoon nog een extra bed of kinderbedje in de kamer erbij. De kamers zijn vernoemd naar de rivieren in de regio; l´Allier, la Besbre en la Rosière. Beneden is uw "huiskamer" hier kunt onderuit op de bank een boekje lezen of naar muziek luisteren, in deze ruimte is ook een compleet uitgeruste keuken hoek met koelkast welke u mag gebruiken samen met de andere kamergasten. ´s Ochtends staat hier een uitgebreid ontbijt op u te wachten. Ook fietsers en wandelaars zullen niets te kort komen! Natuurlijk kunt u ook naar buiten, het is heerlijk toeven op onze binnenplaats in de zon, of in de schaduw onder de dikke oude lindeboom.

En verder
Wilt u met meerderen komen dan kan dat. Veel gezelschappen/families maken combinaties van bijvoorbeeld camping met kamers, caravan met vakantiehuis of trekkershut met kamers. Wanneer u een keer geen zin heeft om te koken, eet dan gezellig met ons mee, wij verzorgen een zogenaamde ´table d´hôte´, waarbij u op ons overdekte terras kunt genieten van de heerlijke streekgerechten. Vegetarisch, een stevige fietsers/wandelaars maaltijd we houden er allemaal rekening mee. Ook voor een uitgebreid ontbijt zorgen wij graag.
Natuurlijk staat ook voor u het gehele terrein ter beschikking met o.a. zwembad, terras, speelweide met een hut, zitjes in de zon en in de schaduw, picknicktafels, een piste de petanque, een volleybalveld, een voetbalveldje, een trampoline, zandbak, schommels en een gemetselde barbecue.

´s Morgens kunt u vanaf ons domaine naar de bakker lopen (50 meter) om ovenverse croissants, baguettes of banettes te halen. Om de hoek zijn tevens een goede slager/traiteur, een kleine supermarkt, een café met terras en een eetcafé bij de haven.

Room types

19.71€

Area activities

Domaine du Bourg is gelegen in de "Bourbonnais" een historische regio bekend o.a. om de graven van Bourbon en de vele kastelen en forten. De regio is Auvergne en het departement is Allier. U vindt ons domaine aan de rand van het plaatsje Gannay sur Loire met aan de ene kant [op loopafstand] de prachtige rivier de Loire [meest natuurlijke rivier van Europa] en aan de andere kant het Canal Lateral met een gezellig haventje met eetcafé en een oude sluis.
Op ons terrein vindt u een zwembad, grote speelweide met een hut, terrasjes in de zon en in de schaduw, picknicktafels, een piste de petanque, een volleybalveld, een voetbalveldje, een trampoline en een gemetselde barbecue. Voor de kleintjes zijn er bovendien een zandbak en schommels. Voor onze gasten beheren wij ook de nieuwe tennisbaan van ons dorp, vergeet niet uw racket mee te nemen.

Zwemmen kunt u natuurlijk ook in de Loire, die op loopafstand ligt. In de hele omgeving zijn er goede vismogelijkheden [Loire, kanaal, vele meren]. Onze zijde van de rivier is vlak tot zacht glooiend, de andere zijde van de rivier [brug om de hoek] is heuvelachtig. Deze streek die "entre Loire et Morvan" wordt genoemd kenmerkt zich door de vele heuvels, bossen en meertjes en loopt langzaam over in het nationaal Park Du Morvan.

De mooie en stille omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Voor zowel korte als lange tochten liggen routes voor u klaar. Wilt u niet zelf fietsen meenemen dan kunt u die bij ons huren, wij hebben een aantal fietsen met versnellingen voor u klaar staan. Ook organiseren wij kajaktochten op de mooie Loire. Op een half uur rijden is een groot pretpark/ dierentuin. Verder zijn er in de omgeving diverse pittoreske stadjes zoals Moulins, Bourbon-Lancy, Decize, Autun en dorpen met vele bezienswaardigheden, historische gebouwen, kastelen, kerken, musea, tuinen etc. Op een half uur rijden ligt de stad Nevers met haar beroemde kathedraal en paleizen. Zeer zeker een bezoek waard zijn Bribracte [een gallische nederzetting], Fôret de Troncais [het oudste eikenbos van Europa], Apremont [één van mooiste dorpen van Frankrijk], Arboretum "Balaine" [de grootste privé botanische tuinen van frankrijk] en het fort van Bourbon L´archambault. Folders, brochures en tips geven wij u met plezier.

 

Syndicated properties