Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala

Een stukje cultuur en geschiedenis

jan kok lodgeCuraçao is een prachtig Caribische eiland waar het leven ontspannen en zorgeloos is. De strakblauwe lucht met de altijd schijnende zon en de immer waaiende verkoelende wind maken Curaçao tot de perfecte vakantiebestemming. Tel daarbij op de hagelwitte stranden, de azuurblauwe zee, de rijke cultuur en historie, het zalig eten en de vriendelijke bevolking ... wat kun je je nog meer wensen?

Curaçao is een tropisch eiland in de Caraibische Zee en vormt samen met Aruba en Bonaire de Benedenwindse Eilanden. Vanaf oktober 2010 is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. De hoofdstad is Willemstad.

Curaçao heeft een rijke geschiedenis waarvan de overblijfselen nog altijd duidelijk zichtbaar zijn. Tot 1634 hoorde het eiland tot Spanje, later en tot op de dag van vandaag, bij Nederland. De sporen van het koloniale verleden zijn rijkelijk aanwezig op Curaçao. Bijvoorbeeld in het prachtige Willemstad, met ontelbaar veel panden daterend uit de 17e tot vroeg 20ste-eeuw. Een gedeelte van Willemstad staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook diverse, over het eiland verspreide, landhuizen en voormalige plantagehuizen zijn tot monument verklaard. De vele Spaanse, Afrikaanse en Nederlandse invloeden maken Curaçao tot een prachtige wirwar van culturen.

The Natural

The Natural starstarstarstar

Kaminda San Sebastian 11B,St Willibrordus, Curacao,.,Curacao
Tel: +5999 8682181,
Tap to call +5999 8682181
 
Booking on request
Prices from $70.00  Per night
$70.00 - $70.00 The Natural Kaminda San Sebastian 11B, St Willibrordus, Curacao, ., Curacao +5999 8682181 1 1 Kamer Appartement (Studio) 2
/ / / /
 Some bookings
 Half booked
 Mostly booked
 Fully booked
Contact us Slideshow Our rooms
qrcode

 

The Natural is het enige “clothing optional”resort op de ABC eilanden (Aruba, Bonaire, Curacao). Clothing optional houdt in dat naturisme is toegestaan, maar niet verplicht is. Wij respecteren de keuze van onze gasten betreffende het wel of niet bloot zijn bij het zwembad, zonneterrassen of porch van hun bungalow. Wij zijn homovriendelijk, single vriendelijk, etc. Iedereen is welkom.

Het kleinschalige resort ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Curacao. Geen massatoerisme en nauwelijks verkeer; u hoort slechts het gekwetter van vogeltjes en het ruisen van de wind. Om de rust op het resort te garanderen, hanteren wij voor onze gasten een minimumleeftijd van 16 jaar.

The Natural ligt op een afgesloten terrein van 1 hectare met eigen parkeergelegenheid binnen de poort. Door de hoge ligging profiteren onze gasten niet alleen van een prachtig uitzicht, maar ook van de verkoeling van de passaatwind: hierdoor is het zelfs op hele warme dagen aangenaam.

Room types

$70.00

Check in times

Inchecken vanaf 3 p.m. Uitchecken tot 11 a.m. De laatste dag kunt u vrij gebruik maken van de douche, ligbedden en het zwembad.

Airports

De luchthaven ligt op 15 autominuten rijden ( transfer $ 25,-) Een bushalte bevindt zich voor de deur. Toch raden wij onze klanten aan om een auto te huren, aangezien er op Curacao heel veel te zien en te beleven is, wat per openbaar vervoer lastig te bereiken is. Het centrum van Willemstad ligt op 20 autominuten rijden, een supermarkt, diverse restaurantjes en barretjes vindt u op 5 autominuten afstand.

Available for bookings
Some bookings
Half booked
Mostly booked
Occupied/Not available
July 2020
MTWTFSS
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
August 2020
MTWTFSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
MTWTFSS
 
 
 
 
 
November 2020
MTWTFSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
January 2021
MTWTFSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
February 2021
MTWTFSS
 
 
 
 
 
 
 
May 2021
MTWTFSS