Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Farup So Camping

Farup So Camping starstarstar

Fårupvej 58,Jelling, Vejle,7300,Denmark
Tel: +45 7587 1344,
Tap to call +45 7587 1344
 
Booking on request
Prices from 73.00kr  Per person per night
73.00kr - 73.00kr Farup So Camping Fårupvej 58, Jelling, Vejle, 7300, Denmark +45 7587 1344 1 Tent pitch 2 person 2
/ / / /

 

Fårup Sø Camping ligt in een prachtig natuurgebied – direct aan het meer Fårup Sø en 5 minuten van het Jellingse bos. Deze gezellige familiecamping heeft 250 staanplaatsen en 18 hytten.

U mag op onze camping zelf uw plaats kiezen. En de keuze is ruim. Bij het meer, op het terras, of op het nieuwe gedeelte met een mooi uitzicht over het meer. Overal ligt gras, en u kunt kiezen tussen luwte en schaduw of in de volle zon.

Fårup Sø Camping is een kindvriendelijke camping, met activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Er is een gratis zwembad voor zowel groot als klein.

3 speeltuinen, indoor speelruimte en vismogelijkheden
Er zijn 3 heerlijke speeltuinen met o.a. een 157m² groot springkussen, 2 kabelbanen, speeltorens, vogelnestschommels en gewone schommels, trampolines, glijbaan, draaimolen en een zandbak.

Er is een indoor speelruimte met Legotafel, speelhuisje, poppetjes, autotjes etc. Hier worden ook de vele kinderactiviteiten gehouden op feestdagen en in het hoogseizoen.

Op de camping mag men gratis vissen, zodat u zelf het avondeten kunt vangen. In het meer kunt u o.m. paling, brasem en forel vangen. U kunt direct vanaf de oever vissen of een roeiboot of waterfiets huren ongeveer 100 m vanaf de camping.

Servicegebouwen en camping winkel
Ons moderne, sanitaire gebouw beschikt over ruime badkamers voor het hele gezin, met WC, douche en wastafels voor kinderen en volwassenen.

Wij hebben ook gewone douchecabines, een gratis verschoonruimte met straalkachel voor de baby, kinderbad en kindertoilet, een wasserette, een lekker ruime campingkeuken met fornuis, microwave en gratis warm water, een televisiekamer, solarium en een badkamer voor gehandicapten.

Op de camping is er ook een winkel, met een goed assortiment voor de dagelijkse boodschappen, visgerei, speelgoed, souveniers, snoep en elke ochtend vers brood van de bakker en koffie.

Pitch types

73.00kr

Area activities

Houd eens echt vakantie – en neem er de tijd voor...
Hieronder een greep uit de mogelijkheden in de buurt van FÅRUP SØ CAMPING!

Legoland
ligt 20km van Fårup Sø Camping.
Legoland is het meest bezochte park van Jutland – en niet zonder reden. Vele miljoenen grote en kleine Legoblokjes zijn te bewonderen in vele vormen in Legoland.

Legoland is een paradijs voor kinderen en uiterst interessant voor volwassenen, met of zonder kinderen. U vindt hier alle mogelijke, levensechte kopieën van monumenten, schepen, vliegtuigen, steden, zelfs Nyhavn in Kopenhagen zult u herkennen. Bovendien kunnen de kinderen in de verkeersschool van Legoland hun eerste rijbewijs halen, naar het circus gaan, een vliegtochtje maken, robots maken en programmeren en nog veel meer.
Plan niets ingrijpends voor ´s avonds, want na een dag in Legoland bent u al moe genoeg.

Het Leeuwenpark
ligt 8 km van Fårup Sø Camping.
Het Leeuwenpark is een zeer groot wildreservaat, waar u ca. 800 dieren uit alle windstreken kunt aantreffen, waaronder leeuwen, kamelen, lama´s, olifanten, zebra´s, neushoorns en vele anderen. U kunt kiezen of u zelf door het reservaat wilt rijden of gebruik wilt maken van de bus.

Tevens is er een groot terrein met huisdieren, waar u kunt wandelen. Als de ouders moe zijn, en de kinderen nog bruisen van de energie, hebben ze de grote speeltuin nog tegoed. Ook hier kunt u rustig een hele dag doorbrengen.

Fårup Sø Camping ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Denemarken. Op 3 minuten loopafstand ligt het Jellingse bos, met verschillende wandel- en fietsroutes.

Hier vindt u overigens ook Jellings prachtige golfbanen. Het hoofdpad in het bos leidt u naar de stad Jelling, gezellig en historisch, want 1000 jaar geleden was Jelling de residentie van de Deense koningen. De meest beroemde koningen waren Gorm de Oude en Harald Blauwtand. Deze koningen lieten de bekende Jellingmonumenten na: 2 geweldig grote stenen. In 1994 werden de Jellingmonumenten op de wereldmonumentenlijst gezet, in gezelschap met o.a. de piramiden in Egypte en de Akropolis. Nabij de stenen staat Jellings gezellige kerk, waar u o.m. de oudste Deense kalkschilderijen kunt zien.

Stoomlocomotief en Fjordvaartocht
In juli en augustus kunt u elke zondag tegen een kleine vergoeding de treintocht Jelling-Grejsdal-Vejle maken, een prachtige rit, die nog mooier wordt omdat u met een oude stoomlocomotief rijdt.

In juli en augustus kan men tevens de omgeving van Vejle vanaf de fjord zien, want dan neemt de Tenna II u mee op een vaartocht. In een straal van 20km rondom Fårup Sø Camping vindt u vele plaatsen die absoluut een bezoek waard zijn: het meisjesgraf van Egtved, Slot Engelsholm, het Grintgraf, de marktplaats van Bindeballe en de heide van Randbøl.

Jelling Put & Take
ligt op 150 meter afstand van de camping. Hier kunt u heerlijke, grote vissen vangen in het kristalheldere water van de Put & Take. In de Put & Take zijn er altijd minimum 100 stuks 1-5 kg grote forellen aanwezig.

Op slechts 113km afstand ligt de Deens/Duitse grens, en naar Fünen of Aarhus duurt maar een uurtje. Wij helpen u graag met meer informatie en brochures zodra u bent gearriveerd op de camping.

Driving directions

Komt u vanuit het zuiden via snelweg E45: neem afslag Vejle Syd (afrit 61), aan het einde van de afrit slaat u linksaf richting Billund. U komt dan vanzelf op autoweg nr. 28 Vejle-Billund. In Skibet (net na de kerk) slaat u rechtsaf richting Jennum/Jelling. Volg nu de campingborden.