Austria
Belgium
Brazil
Bulgarije
Canada
Curacao
Czech R.ublic
Denmark
France
Germany
Greece
Hongarije
Italy
Norway
Portugal
Roemenië
S. Africa
Slovakia
Spain
Sweden
Tanzania
Venezuela
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Country House Montesoffio

Country House Montesoffio starstarstarstar

Località Montesoffio 5,Barchi, Terre Roveresche (PU), Marche,61038,Italy
Tel: +31(0)644172608,
Tap to call +31(0)644172608
 
Booking on request
Prices from 65.00€  Per night
105.00€ - 65.00€ Country House Montesoffio Località Montesoffio 5, Barchi, Terre Roveresche (PU), Marche, 61038, Italy +31(0)644172608 4 Tweepersoonskamer 6 2 Kamer Appartement 2 3 Kamer Appartement 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 3 3
/ / / /

 

Wij verwelkomen je van harte op ons panoramisch gelegen biologische landgoed Montesoffio. Een groene oase van RUST op een kleine heuvel in een vredige vallei op slechts 25 minuten van stranden en bergen.
Ons agriturismo heeft 6,5 ha. biologische grond, met een eigen wijngaard en veel olijf- en fruitbomen. Rondom het huis ligt een enorme tuin met comfortabele tuinmeubels en hangmatten, verschillende terrassen en plekken om te spelen, een wijn-, olijf- en wijngaard en een groot panoramisch zwembad. We worden omringt door natuur, kleurrijk akkerland en middeleeuwse stadjes in het prachtige heuvelland van de regio Le Marche.
Kies uit een van de acht comfortabele APPARTEMENTEN (ook voor minder validen) of een van de vier luie B&B KAMERS en word ‘s morgens wakker met een plons in het ZWEMBAD (6 x 12). Laat je verwennen met een ontbijt op het terras en geniet van ons zelfgebakken volkorenbrood en onze eigen gemaakte jams uit de tuin.
Ver van doorgaand verkeer droom je lekker weg in een hangmat tussen de fruitbomen of bij het zwembad.
In de gemeenschappelijke huiskamer hebben we GRATIS WiFi, satelliet TV, een huisbar, een bibliotheek en openhaard. De kinderen gaan lekker hun gang op de TRAMPOLINE en de aparte SPEELPLEKKEN rondom het huis. 
Een paar keer in de week dekken we de LANGE TAFEL en organiseren een diner buiten in de tuin, of steken de BBQ of houtoven aan en serveren de knapperigste dunne PIZZA’S. Samen heerlijk eten, lekker kletsen en ontspannen onder de warme sterrenhemel.

 


Wij zijn in 2020 geopend vanaf 20 april tot 1 november.

B&B kamers hebben we vanaf 65,- euro tot 100,- euro per dag (2 pers.)
Appartementen hebben we vanaf 420,- euro tot 1.295,- euro per week (2 – 4 pers.)

 

(Informatie en boekingen via onze website: www.montesoffio.com)

 

 

 

 

Room types

65.00€ 105.00€ 154.00€

Area activities

Ons agriturismo ligt tussen Rimini en Ancona in de heuvels van Le Marche op slechts 25 min. van de Adriatische zee. Deze regio heeft een enorm rijke historie waar veel tradities en monumenten bewaard zijn gebleven. Er zijn veel mooie Middeleeuwse steden, stranden en een prachtige natuur binnen handbereik.

Wij wonen zelf op het landgoed, zodat we iedereen met raad en daad kunnen bijstaan over de te bezoeken stranden, steden en dorpen (Urbino, Fano, Fabriano, Senigallia, Mondavio, Corinaldo), natuurparken (Frasassi, Furlo, Conero, Apennijnen) en de talloze nabij gelegen wijncantina’s, markten, outlets en restaurants. 

Tijdens het rondtoeren bevind je je in een “Middeleeuws decor” met talrijke kunst- en cultuurschatten. In de grotere steden zijn het vooral de steile straten, de tunnels en (onderaardse) gewelven, die tot ieders verbeelding spreken. Ook kleinere, gave oude stadjes in de buurt zijn een lust voor het oog en goed om naar toe te gaan. Je gaat terug naar de middeleeuwen, zonder allerlei toeristische opsmuk en het is veilig en rustig, omdat er veel autovrije gebieden zijn. Tussen half één en vier uur ’s-middags is het heerlijk stil in de stad vanwege de ‘pranzo’ (lunchtijd). 

Beleef ook de festivals in de omliggende dorpen! Vooral in de zomermaanden worden veel muziek- en historische festivals georganiseerd, met veel Middeleeuwse kostuums en spelen. Ook de lokale wijn- en eetfeesten van mei tot in november mag je niet missen. Proeverijen met regionale producten, zoals truffels, olijfolie, wijn en diverse traditionele groenten en vruchten.

 

 

 

 

 

 

 

Check in times

Het hoogseizoen loopt in 2020 van 4 juli tot 29 augustus;
Het middenseizoen van 20 april tot 2 mei, van 23 mei tot 4 juli en van 29 augustus tot 12 september;
De overige weken rekenen wij tot het laagseizoen;

De grotere appartementen A, C & D worden in het hoogseizoen alleen voor minimaal twee aaneengesloten weken verhuurd, de andere appartementen per week.
Daarbuiten voor minimaal drie dagen.

Check In: 16:00 uur
Check Out: 10:00 uur

 

Driving directions

Country house Montesoffio ligt zo’n beetje midden in Italië, in de gemeente Barchi in de provincie Pesaro-Urbino van de regio Marche. Zelf rijden we met de auto in één dag van Amsterdam naar Barchi (ca. 1450 km), maar je kunt er natuurlijk net zo lang over doen als je zelf wilt. Sneller gaat het met het vliegtuig naar Milaan, Treviso, Roma, Bologna of Ancona. Een andere mogelijkheid is de (autoslaap)trein.

Over land
Auto:
 over de autosnelweg via Bazel en Milaan, of via Innsbruck en Verona naar Bologna, Rimini, Pesaro en Fano. (Utrecht-Bazel-Milaan-Rimini-Fano-Barchi over de autosnelweg is ca. 1450 km);
Trein: direct naar Rimini of via Milaan of Bologna, naar Fano. Er is vanuit Nederland, Duitsland en België ook een autoslaaptrein naar Bologna; 
Veerboot: vanuit Kroatië, Griekenland, Turkije en Albanië naar Ancona. Bus naar Ancona met Eurolines en van Fano naar Barchi met Adriabus.
 

Bij Fano uitrit nemen naar de superstrada (E 78) richting  Roma. Vanaf de superstrada zijn er twee mogelijkheden om naar Montesoffio te rijden:

1.    (Iets langer, bochtiger en ‘ingewikkelder’, maar wat mooier)
Na 14 kilometer de afslag naar Calcinelli nemen, aan het einde linksaf onder de superstrada door richting Piagge. Door Villa Nova na 2,1 km rechtsaf slaan richting Orciano en Barchi (SP 49). Weg blijven volgen tot het einde (8,8 km) en daar rechtsaf de SP 5 opdraaien richting Barchi. Door Barchi rijden, langs een  parkeerterrein in een scherpe bocht en verder naar beneden over de SP 5 (3,9 km). Even voorbij een groen huis aan de rechterkant en tegenover een witte loods aan de linkerkant van de weg, rechtsaf de witte onverharde weg op gaan, Hier staan twee borden: ‘Località Montesoffio 5’ en ‘Trekking dei Fuochi’. Na circa 1,5 kilometer ben je bij het Country House Montesoffio. 

2.    (Korter en eenvoudiger en ook mooi)
Na ca. 18 km de afslag Serrungarina nemen. Aan het einde van de afslag rechtsaf onder de superstrada door naar Vergineto, alsmaar ‘rechtdoor’ langs San Bartolo tot de Sp 71/77 eindigt bij de SP 5 (8,2 km) en daar linksaf. Na circa 0,6 km linksaf, tegenover een witte loods aan de rechterkant van de weg en tussen een vervallen en een wit huis door, bij de borden ‘Località Montesoffio 5’ en ‘Trekking dei Fuochi’. Over deze witte onverharde weg is het nog circa 1,5 km tot aan het Country House Montesoffio.

 

 

 

 

Airports

Met vliegtuig: vanuit Amsterdam, Eindhoven, Weeze, Charleroi, Düsseldorf of Keulen/Bonn naar Milaan, Rome, Treviso, Pescara, Bologna, Forlí, Rimini of Ancona, en dan verder per huurauto óf trein. (Tegen een redelijke vergoeding halen we je op van het station van Fano of - komende uit Rome - Ancona of Fabriano.)

Vanaf Ancona (vliegveld Falconara) eerst naar de autostrada en eenmaal door de tolpoortjes richting BOLOGNA gaan. De E55 aldus in noordelijke richting afrijden tot aan de afslag van Marotta, òf de afslag Fano nemen. Als je bij Marotta afslaat, je weg richting Pergola vervolgen en na circa15 kilometer Orciano òf Mondavio en Barchi aanhouden. Vervolgens bovenstaande routebeschrijving volgen. Deze helemaal gebruiken als je bij Fano afslaat.