Belgie
Brazilië
Bulgarije
Canada
Curacao
Denemarken
Duitsland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Italië
Noorwegen
Oostenrijk
Portugal
Roemenië
Slowakije
Spanje
Tanzania
Tsjechië
Venezuela
Zuid Afrika
Zweden
Alba
Andalucia
Aquitaine
Aragua
Argolis
Auvergne
Baden-Wurttemberg
Bahia
Banska Bystrica
Baranya
Basse-Normandie
Borsod-Abauj-Zemplen
Bourgogne
British Columbia
Burgenland
Canarias
Cataluna
Centre
Champagne-Ardenne
Cluj
Covasna
Csongrad
Curacao
Dambovita
Emilia-Romagna
Franche-Comte
Gyor-Moson-Sopron
Hessen
Heves
Kalmar Lan
Karinthie
Kreta
Languedoc-Roussillon
Lazio
Liege
Liguria
Limousin
Lombardia
Lorraine
Marche
Midi-Pyrenees
Minho
More og Romsdal
Murcia
Niedersachsen
Nograd
Nordjylland
Nordrhein-Westfalen
Oberosterreich
Pays de la Loire
Pest
Piemonte
Puglia
Rheinland-Pfalz
Sachsen-Anhalt
Salaj
Salzburg
Sibiu
Skane Lan
Sofiya
Steiermark
Suceava
Thuringen
Tirol
Tolna
Toscana
Trentino-Alto Adige
Umbria
Ustecky Kraj
Varmlands Lan
Vejle
Vorarlberg
W. Cape
Zala
Moulin de Chevannes

Moulin de Chevannes starstarstar

., Autun, Bourgogne, ., Frankrijk
Telefoon: +33 385823780,
Tap to call +33 385823780
 
Reservering op aanvraag
Prijzen vanaf: 50.00€  Per nacht

 

Landelijk gelegen tussen de stadjes Autun en Luzy in het zuidelijke deel van de Franse Bourgogne. Een heerlijk vakantieadres: met 3 kamers, 2 vakantiehuizen en kleinschalige camping: 6 ruime plaatsen onder populieren met veel tussenruimte. Een heerlijke plek om te overnachten, of beter nog: lekker een weekje te ontspannen. Het is vanuit Nederland gemiddeld zo´n 8 uurtjes rijden!

Types

Faciliteiten

Activiteiten in de regio

Natuurpark Le Morvan

Wij bevinden ons aan de binnenrand van het prachtige wandel- en fietsgebied "Parc naturelle régional du Morvan", een glooiend heuvellandschap, met op veel plekken de kenmerken van een gebergte, ter hoogte van Beaune. Saint Didier sur Arroux is een klein dorpje, gelegen aan de voet van de Mont Beuvray, de berg waar nog steeds in de Keltische nederzetting "Bibracte" opgravingen worden verricht.

Veel te doen in de buurt

Vanuit Moulin de Chevannes kunt u kiezen uit een aantal wandel- en fietsroutes die u natuurlijk kunt bepalen naar gelang uw lichamelijke conditie, de omgeving is heuvelachtig - maar goed te fietsen. Wilt u wat meer van de steden of wijngebieden zien dan zit u binnen een straal van 80 km in de wijnstreek van de Pommard, Cote du Beaune, Meursault, enzovoorts, of u kunt steden of historische stadjes bezoeken als Autun, Château Chinon, Avallon en Beaune, of gezellig winkelen in grotere plaatsen als Chalon sur Saðne, Dijon, Moulins en Nevers.

Ook in de nabije omgeving van Moulin de Chevannes staat de unieke "Temple des mille Boeddhas", één van de eerste grotere officile Bhoedistische tempels van Europa, en zeker een bezoekje waard. Iets verderop, richting de stad Moulins, vindt u het recreatiepark "Le Pal" dat zeer geschikt is voor gezinnen met kleinere kinderen. Het hele seizoen worden er ook her en der "vide-greniers" (rommelmarkten) georganiseerd (wij hebben altijd de meest recente overzichten bij de hand), of u kunt een bezoek brengen aan de vele kastelen in de buurt, waarvan sommige te bezichtigen zijn. Vlak bij het huis is een zeer visrijk meertje van ca. 42 ha groot, via een automaat kunt u er voor weinig geld eenvoudig een tijdelijke visvergunning kopen.

U kunt natuurlijk ook gewoon lekker luieren in onze sfeervolle tuin van 4 ha (met vele zitjes), die grenst aan een kleine beek, "la Braconne", waar u eventueel heerlijk in kunt afkoelen. Er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt (op 1 a 2 km). Het is ook mogelijk (na reservering) om bij ons aan te schuiven voor het avondeten, wat bij mooi weer altijd buiten is.

Check In

Routeinformatie

Vliegveld

Overige vervoersmogelijkheden

Voorwaarden/Disclamer

 Powered by Jomres